EXCLUSIV InfoCs FOTO VIDEO Marea sportivă Valeria Borza, s-a intors pentru ultima dată acasă, la Caransebeș

Caransebes 27 dec  (28)Mare jale și durere la Caransebeș în această după-amiază: trupul neînsuflețit al marii sportive, Valeria Borza, a fost adus acasă. Acasă este un fel de a spune fiindcă mașina specială în care se afla trupul Valeriei, a poposit doar câteva momente în fața casei de pe strada Nicolae Bălceascu, locul în care a copilărit marea campioană a Caransebeșului.
Acum, trupul ei este depus pe un catafalc în incinta sălii de sport de la Școala Generală numărul 8 din Caransebeș. O ironie a sorții face ca în aceeași sală, Valeria să fi făcut antrenamente pe vremea când se pregătea la Caransebeș.
În sala mare și pregătită pentru a o găzdui pentru ultima dată pe mare campioană, au așteptat-o tatăl și fratele alături de alte rude și prieteni. Mama Valeriei a rămas în Franța lângă trupul fetei și a adus-o acasă. A pregătit-o pentru ultimul drum și a vorbit cu ea așa cum numai mamele știu să vorbească cu copiii lor, cu cei cărora le-au dat viață- făcuți din trupul ei.
Pe un ecran, rulează fotografii și imagini cu Valeria pe când era bucuroasă și privea viața cu speranță și seninătate. Din fundal se aude cântecul formației Holograf – piesa ,,Vine o zi”. Este adevărat, pentru toți, pentru fiecare din noi vine o zi anume, numai că, pentru Valeria Borza, acea zi a venit prea devreme. Mult prea devreme, la doar 29 de ani. Dintr-un tablou, Valeria privește râzând, privește viața înainte. Numai că pentru ea, firul vieții s-a terminat prea brusc și ,,acea zi” a venit fără ca cineva să își poată imagina acest lucru.
Dumnezeu să o ierte și să-i dea odihna veșnică iar părinților și celor ce au iubit-o, puterea de a atrece și peste asta și de a merge mai departe.
Înmormântarea va avea loc duminică la ora 12 în cimitirul catolic al orașului.

Ca să afli mai multe despre ce s-a întâmplat cu Valeria, citeste și

www.infocs.ro/video-tragedie-la-caransebes-valeria-borza-campioana-la-tenis-de-masa-din-caransebes-a-murit-joi-seara-la-doar-29-de-ani/

Comentarii

comentarii