EXCLUSIV Un autobuz plin cu călători s-a răsturnat pe E70 în zona gării Herculane

Un accident de circulație în care a fost implicat un autobuz cu aproximativ 34 de călători, a avut loc azi în jurul orei 14 pe DE 7 în zona gării din Herculane.

Șoferul autobuzului nu a respectat distanța regulamentară în trafic în timp ce se afla în spatele unui camion aflat în același sens de mers cu autobuzul. La un moment dat, mașina mare a semnalizat și a virat spre stânga, iar șoferul autobuzului, pentru a evita impactul, a tras puternic de volan și a ieșit în afara părții carosabile unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, o persoană este grav rănită având probabil fracturi și altele 8 au suferit lovituri și traumatisme. Până acum, se pare că nimeni nu are viața pusă în pericol. Circulația nu a fost blocată.

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe de la stațiile din Herculane, Orșova și Turnu Severin. Polițiștii au izolat zona și au demarat o anchetă.

UPDATE Comunicat ISU Semenic

Cooperare la granița dintre județele Caraș-Severin și Mehedinți pentru acordare prim ajutor medical răniților

Duminică, 22.11.2015, ora 13.50, pe DN6 (E70) în apropierea orașului Băile Herculane s-a produs un accident rutier, în urma căruia un atocar în care se aflau 34 de persoane s-a răsturnat într-un șanț.
Au fost mobilizate urgent toate forțele și mijloacele disponibie atât din județul Caraș-Severin, cât și din județul vecin, Mehedinți. Astfel, la fața locului au fost trimise opt ambulanțe ale SMURD și Serviciilor de ambulanță din cele două județe și trei autospeciale echipate pentru descarcerare sau stingere incednii.
Nu au fost persoane încarcerate sau decedate. 14 dintre ocupanții autocarului au avut nevoie de ingrijiri medicale și au au fost transportate la spitale din județul Mehedinți.

Compartimentul Informare si Relatii Publice

Vom reveni cu amănunte și imagini.

Comentarii

comentarii