EXCLUSIV VIDEO Accident-carambol cu 3 maşini şi 4 victime la Brebu

Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară în comuna Brebu din Caraș Severin, pe DN 58, drum ce leagă Caransebeșul de Reșița, în condiții de ploaie deasă. Un șofer ce conducea un autoturism în care se mai aflau alți 3 tineri, a vrut să intre pe drumul național de pe una dintre străzile satului. Șoferul nu a calculat bine distanța și a ieșit cu partea din față a autoturismului (botul mașinii) prea mult peste carosabilul DN58.

Ghinionul a făcut ca tocmai în acel moment, dinspre Caransebeș să vină un autoturism condus de un tânăr șofer începător. Fiindcă din față, dinspre Reșița venea un alt autoturism, șoferul s-a speriat și a izbit în plin autoturismul (BMW) care intrase prea mult cu partea din față pe carosabil.

Impactul a fost așa de puternic încât BMW-ul a fost aruncat pe celălalt sens de mers al drumului unde a lovit un alt autoturism. Şoferiţa a realizat pericolul, a încetini și a oprit, dar prea târziu. Mașina lovită ca o bilă de popice, i-a izbit autoturismul și l-a avariat grav.

În urma accidentului, din fericire, au rezultat doar patru victime, dar fără răni grave care să le pună viața în pericol. Toți cei patru tineri erau de fapt ocupanții BMW-ului care a intrat imprudent și prea mult pe șosea. Aceștia au fost preluați de mai multe echipaje de ambulanță și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Judeţean din Reşita. Aceștia sunt răniți și au fost supuși investigațiilor medicale, 3 dintre ei rămânând internați în spital.

Circulația pe DN58 a fost îngreunată aproape o oră și oprită cât timp cu ajutorul unui tractor au fost îndepărtate mașinile avariate de pe carosabil.

Comentarii

comentarii