EXCLUSIV VIDEO Accident cu o soferita decedata si sapte femei ranite la Remetea Poganis

Vremea rea și codul galben de vreme rea nu a adus inundații și dezastre în Caras Severin, dar în schimb, carosabilul ud și neatenția șoferilor, au adus o pleiadă de accidente rutiere în Banatul Montan.
Un prim accident de circulatie cel putin spectaculos a avut loc înainte de prânz pe drumul ce leagă Resita de Lupac, apoi a urmat un altul la Giurgiova.
Aproape concomitent cu accidentul de la Giurgiova, mai exact pe DN 57 aproape de intersecția cu satul Scăiuș , are loc un alt accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a șapte persoane și decesul unei femei de 33 de ani – șoferiță pe un Logan.

Șoferița aflată la volanul unui Logan se îndrepta de la Remetea unde fusese la părinți spre Lugoj, când la o curbă ușoară, pierde controlul volanului, intră în derapaj pe contrasens și se ciocnește violent de un microbuz în care se aflau șoferul și 7 femei ce mergeau la muncă în Italia.

În urma impactului deosebit de violent, femeia și-a pierdut viața iar 7 femei au fost rănite ușor. La fața locului au sosit 4 echipaje de salvare din județele Caraș Severin și Timiș, precum și pompierii militari. Femeile au primit un prim ajutor la fața locului și au refuzat deplasarea la spital. Femeia de 33 de ani era de loc din Remetea, era căsătorită la Fârliug și locuia cu soțul și fetița de 4 anișori la Lugoj unde aveau un apartament.

Toate cele 3 accidente s-au produs din cauza neadaptării vitezei la carosabilul ud pe timp de ploaie.

Din păcate, IPJ Caraș Severin, nu și-a putut exprima un punct de vedre privind accidentele: primele doua li s-au părut prea ușoare iar de la cel de al treilea, la ora 16, încă nu aveau date suplimentare. Vom reveni cu amănunte si poziția oficială oferite de IPJ Caras Severin – asta în cazul în care va exista așa ceva.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO Accident cu o soferita decedata si sapte femei ranite la Remetea Poganis

  1. Daca microbuzul ar fi avut o viteza mai mica nu ar fi avut cum sa arate bordul asa distrus ,a luato din plin cu tot cu viata, mai ales daca a vazut-o ca venea serpuind masina !

  2. Loganul este aproape intact, având doar deformări exterioare minore. Faptul că soferița a murit chiar și în aceste condiții, dovedește că n-a purtat centura de siguranță și în urma impactului ”a fost dată de toți pereții”, cum se spune.

Comments are closed.