EXCLUSIV VIDEO Accidentă pe trecerea de pietoni

SE pare că la Reșița, traversarea străzii a devenit o adevărată aventură. Acest lucru se poate vedea din analiza accidentelor care au avut loc în oraș. Aproape că nu este săptămână în care să nu aibă loc un accident pe o trecere de pietoni.

Așa s-a întâmplat și pe Bulevardul Republicii din Reșița, exact în fața unei instituții bancare. O femeie de aproximativ 50 de ani care circula regulamentar, a fost izbită de o mașină de fițe decapotabilă. Șoferul spune că nu a văzut femeia, dar martorii spun că mașina avea o viteză foarte mare- lucru dovedit și de lungimea urmelor lăsate de cauciuc în momentul frânării.
Femeia cu varsta apropiata de 50 de ani dorea sa treaca strada printr-un loc marcat regulamentar, insa din cauza neatentiei, dar si a vitezei, soferul autoturismului Volkswagen nu a reusit sa franeze in parametri optimi si a acrosat cu aripa dreapta fata a masini victima. Aceasta a suferit multipe rani la nivelul capului dar si la nivelul membrelor superioare insa nu si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantiei.
In momentul de fata, starea victimei este una stabila si nu-i pune in pericol viata. Soferul si-a recunoscut vina si regreta cele intamplate. La controlul cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit negativ. Circulația a fost îngreunată pentru aproximativ o oră până ce polițiștii și-au terminat ancheta.
Șoferul s-a ales cu permisul suspendat și cu dosar penal.

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO Accidentă pe trecerea de pietoni

 • 10 iulie 2012 la 12:34
  Permalink

  Până nu se montează limitatoarele de viteză în faţa trecerilor de pietoni principale, mama, sora, bunicii sau copiii tăi sunt în pericol de moarte. Cine mă ascultă?

 • 10 iulie 2012 la 2:47
  Permalink

  Pentru voi un amarat de golf 3 e masina de fite?

 • 9 iulie 2012 la 21:02
  Permalink

  POLITIA E CU NOI, STIMATI CARCOTASI… NE DA, NU „NE IA”..
  Aia de au OBLIGATIA SA STEA PE STRAZI (CA DE AIA SE NUMESTE RUTIERA), AU SI EI SOTII, COPII OBLIGATII CASNICE… ETC… ASA CA MILA DOMNULUI CU PARTICIPANTII LA TRAFIC…
  SAPTAMANA TRECUTA UN AUTOBUZ ATLASSIB S-A INTORS DIN DRUM, A TRECUT PE ROSU LA VICTORIA (EU TRECEAM PE ZEBRA IN MOMENTUL CAND GORILA S-A OPRIT PE TRECERE, DUPA CARE SI-A VAZUT DE DRUM, A VIRAT STANGA SI S-A ORIT IN STATIE LA MUZEU…ERA ORA 7.19… CAM TARZIU PENTRU EL TREBUIA SA FIE IN MONIOM DUPA CUM CUNOSC EU MERSUL…), DECI DE CE SA MAI ASTEPTE SCHIMBAREA CULORII LA TRECEREA DE PIETONI…

 • 9 iulie 2012 la 18:04
  Permalink

  Se întâmplă acest lucru în Reşiţa pentru că Poliţia Rutieră nu îşi face treaba….
  Preferă să stea în Loganurile lor cu aer condiţionat şi să prindă câte un „fazan” cu „radaru invizibil” în loc să stea la trecerile de pietoni şi să facă colecţie de permise de conducere (cumpărate sau nu)…
  În comuna asta cu tramvai (de fapt nici tramvai nu mai avem) îţi rup picioarele „partenerii de trafic” dacă nu te mişti fff rapid pe trecere sau dacă ai curajul să traversezi prin locurile special amenajate pentru pietoni şi nu le dai lor prioritate… Parcă în Codul Rutier spunea altfel domnilor poliţişti…..
  Ruşine, Ruşine, Ruşine

 • 9 iulie 2012 la 17:31
  Permalink

  un alt idiot cu permis cumpărat

Comentariile sunt închise.