EXCLUSIV VIDEO Alianţa pentru România Dreaptă Caraş-Severin – un partid de oameni curaţi după marea migrare

Alianţa pentru România Dreaptă Caraş-Severin şi-a prezentat vineri, 2 noiembrie, la Reşiţa, candidaţii pentru Parlamentul României, într-o conferinţă de presă prezidată de preşedintele PDL Caraş-Severin, Nicuşor Vasilescu. Au fost prezenţi toţi candidaţii, cu excepţia lui Ion Goga, care a avut o acţiune politică la Oraviţa.

Nicuşor Vasilescu a afirmat că migraţia în masă a democrat-liberalilor în PNL, în urmă cu şase luni, reprezintă o şansă pentru PDL, deoarece astfel partidul a rămas curat. „Avem oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă, nepătaţi, care vor să facă o altfel de politică. Astăzi suntem pregătiţi, atât noi, cât şi partenerii noştri, PNŢCD Caraş-Severin şi Forţa Civică, cu candidaţi care au dorinţa şi capacitatea de a face administraţie centrală şi a face politică pentru cetăţeni. Nu cred că politicienii din USL ne-au demonstrat, de când sunt la guvernare, că pot oferi soluţii cetăţenilor din Caraş-Severin”.

Nicuşor Vasilescu a fost de părere că legătura dintre ARD şi imaginea preşedintelui Traian Băsescu nu este dăunătoare alianţei, deoarece s-a dovedit, prin referendum, că nu existau motive ca preşedintele să fie demis. „Nu credem că Traian Băsescu este o piatră de moară. Dimpotrivă, considerăm că imaginea lui Traian Băsescu ne este folositoare, deşi preşedintele nu este implicat direct în campania electorală”.

Cornelia Dunăreanu, candidata ARD pentru Colegiul 1 Reşiţa – Camera Deputaţilor, a precizat că referendumul privind suspendarea preşedintelui ar putea fi o temă politică pe care adversarii ARD să o utilizeze, însă aceasta ar fi forţată, deoarece Traian Băsescu nu candidează la alegerile din 9 decembrie. „Mi-aş dori ca, în sfârşit, electoratul, dacă tot vorbim de alegeri uninominale, să aleagă oamenii, să să aleagă cinstea, corectitudinea, competenţa”, a spus Cornelia Dunăreanu şi a precizat că are încredere că va câştiga. „Recunosc că m-aş fi temut mai mult, în competiţia electorală, de doamna Tudoriţa Nicula, pentru că s-a dovedit activă, elegantă şi corectă în politică. Sincer, nu aş fi avut ce să-i reproşez. Aşa, însă, consider că pot câştiga alegerile pe Colegiul Reşiţa”, a afirmat Cornelia Dunăreanu.

preluarea Vitor Nafiru argument-cs.ro

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „EXCLUSIV VIDEO Alianţa pentru România Dreaptă Caraş-Severin – un partid de oameni curaţi după marea migrare

  • 16 noiembrie 2012 la 8:07
    Permalink

    Curat dupa migrare!
    So l-a recuperat de la PNL pe Goga?

    Halal caracter i morala

Comentariile sunt închise.