EXCLUSIV VIDEO Apar noi mărturii în cazul omorului lui Abel Apostol de la Arad

buleu si abelAdrian Buleu ramane dupa gratii până cel puțin în 2 februarie. Nu mai puțin de cinci martori au fost audiați în ședință de judecată de la Secția Penală a Tribunalului Caraș Severin. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 30 ianuarie când vor fi audiați alți patru martori. Tribunalul Caraș Severin, i-a prelungit acestuia mandatul de arestare preventivă.
Adrian Buleu este cercetat pentru comiterea infractiunii de omor in cazul omului de afaceri Abel Apostol, dat disparut in seara zilei de 1 mai.
Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale a inculpatului. Pentrua acesta, la domiciliul lui Buleu din localitatea Sântpaul, vor avea loc alte percheziții. Martorii spun că în noaptea când dispărut Abel Apostol, în locuința lui Buleu, s-au văzut lumini aprinse iar vecinii au observat mișcări suspecte în grădina casei.
Adrian Buleu este judecat pentru că l-ar fi omorât pe Abel Apostol, partenerul de afaceri al soţiei lui Buleu, în noaptea de 1 spre 2 Mai 2013 după care a ascuns cadavrul.

Comentarii

comentarii