EXCLUSIV VIDEO Cascadorii cu o șoferiță blondă pe marginea drumului, accident la Moniom

Un accident de circulație, cel puțin spectaculos, a avut loc în această dimineață între Moniom și Câlnic pe DN 58 B.
Mai exact, înainte de curba de la ,,abator” , o șoferiță blondă, a sărit cu mașina în tufele de pe marginea drumului. Sărit – sărit, dar nu oricum!?

Iată cum s-a petrecut accidentul, cum spuneam cel puțin spectaculos, dar care putea avea urmări deosebit de grave.

[youtube id=”3344th4iIYk”]

Un autoturism Peugeot 206 CC, decapotabil cu șoferiță blondă la volan și pasageră brunetă în dreapta, venea cu mare viteză dinspre Bocșa spre Reșița, pe DN 58 A. La un moment dat, după curba de la Moniom, din cauza vitezei, șoferița a pierdut controlul volanului, mașina a pătruns pe contrasens, a lovit un cap de pod după care – efectiv a zburat undeva la vreo 5 metri de marginea drumului rostogolindu-se prin aer și aterizând cu roțile în sus prin tufe și boscheți.

Acesta a și fost marele noroc al celor două femei; robustețea mașinii și vegetația de tip lăstăriș, au atenuat șocul și aterizarea mașinii. Probabil că cele două purtau centuri de siguranță din moment ce nu au fost proiectate afară din mașină.

Acum, se pare că ziua de azi le-a purtat noroc celor două: în primul rând, deși mașina este varză – avaria fiind de peste 60%, cele două au scăpat neatinse, ba mai mult, au refuzat și să meargă la spital pentru un control mai amănunțit. Apoi, au avut norocul ca din sens opus să nu vină nici un vehicul și lista ar putea continua.

Concluzie: accident spectaculos, cu pagube materiale și din fericire, fără victime.

iată ce spune și Poliție despre acest accident:

Rănite uşor în accident

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs între oraşul Bocşa şi municipiul Reşiţa, astăzi, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 08.00.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce o tânără în vârstă de 19 ani conducea un autoturism din direcţia Bocşa spre Reşiţa, nu a adaptat viteza de deplasarea şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto şi a pasagerei, tot o tânără în vârstă de 19 ani. Victimelor le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului. Ambele tinere purtau centurile de siguranţă în momentul producerii accidentului.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

[youtube id=”JF-qmNrdSsc”]

Comments

comments

Powered by Facebook Comments