EXCLUSIV VIDEO Ce spune poliția- Un bărbat din Moldova Nouă și-a dat foc în apartamentul în care locuia

foc m9UPDATE VIDEO Pompierii militari au intervenit astăzi la un incendiu de la un apartament de pe strada N Titulescu din Moldova Nouă. Mai exact, la blocul nr.18.
Vecinii au văzut cum pe geamurile apartamentului de la etajul 3, ieşeau fum și flăcări. La faţa locului au sosit pompierii militari care au intervenit pentru stingerea incendiului şi mai ales, pentru scoaterea din foc a unui bărbat care se afla în casă. Contrat tuturor acţiunilor pompierilor, din păcate, bărbatul de aproximativ 50 de ani, a fost scos decedat din baia apartamentului.
SURSELE NOASTRE AU SPUS ADEVARUL: Conform unor informaţii primite pe surse, bărbatul aflat la cea de a doua căsătorie, locuia împreună cu soţia cu chirie în apartamentul de la etajul 3. El a fost internat la un spital din Reşiţa de unde a venit acasă- fiind externat în această dimineață. În faţa blocului, respectivul, şi-a trimis soţia după medicamentele de pe reţetă după care a urcat în casă şi se pare că şi-a dat foc. ATENTIE! IMAGINI SOCANTE.

Iată ce spune și POLIȚIA CARAȘ Severin: ,,În după-amiaza zilei de astăzi, 10 iulie a.c., lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Moldova Nouă au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către o
femeie cu privire la faptul că bărbatul cu care se afla într-o relaţie de concubinaj
s-a sinucis.
Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului s-a
constatat că S.DUMITRU, în vârstă de 43 ani, s-a închis în apartamentul unde
locuia şi şi-a dat foc.
În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului, cadavrul acestuia fiind
transportat la morgă, unde în urma necropsiei efectuate de către medicul legist se
vor stabilii cu exactitate cauzele decesului.
În cauză nu sunt suspiciuni de omor.”
Toate lucrurile din apartament au fost distruse de flăcări iar fumul şi apa au afectat şi alte apartamente din bloc precum şi casa scărilor.

Comentarii

comentarii