EXCLUSIV VIDEO Cu șarpele în casă în mijlocul orașului

O bătrână din cartierul Lunca Bârzavei din Reșița era să facă infarct, la propriu, astăzi când a dat cu ochii de surpriza din apartamentul său situat într-un bloc de locuințe de pe Aleea Liliacului.
Femeia își vedea de treabă prin bucătărie iar în momentul în care a vrut să meargă până la baie, a avut surpriza ca în mijlocul camerei mari să vadă…………un șarpe pe covor.
Femeia a înlemnit de spaimă și abia a putut să fugă afară și să ceară ajutorul vecinilor.
Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor care au sosit cu un echipaj. După ce au dat la o parte un dulap, unul dintre pompieri a prins șarpele cu o mănușă specială și l-a băgat într-un pet.
Șarpele este de aproximativ 40 de cm, și deși seamănă foarte bine cu o viperă, este de fapt o năpârcă. Mușcăturile acestora nu sunt așa periculoase ca ale viperei, dar sunt foarte dureroase iar vindecarea durează mult. Șarpele a fost eliberat de pompieri în pădurea de pe unul dintre dealurile orașului.
Oamenii spun că locuiesc de 50 de ani în acel bloc, dar așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Le-au mai intrat în case șobolani sau șoareci, dar niciodată șerpi. Unii spun că șarpele ar fi fugit de caniculă în subsolul în care a găsit răcoare și umezeală.

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO Cu șarpele în casă în mijlocul orașului

 1. Ce mi-a placut sondajul de la primarie cu tramvaiele lui Misa Stepanovici. M-am ras ge el ca pra vremuri. De ce nu a preferat sa cheme resitenii la vot Da sau NU tramvaiului, nu chestionare contrafacute. Asta e penibil. Concluzie: la Resita ne mananca serpii 🙂

 2. Mai dar terminati’va cu prostiile.
  Acolo sunt banii fraierilor, in miscarile ISU, in care se folosesc 5 subofiteri, dar si o masina de descarcerare, pentru o mic sarpe de alun, neveninos si care, cel mai probabil, a fost aruncat pe geam de catre un „binevoitor” al respectivei doamne.
  Voi stiti ce este o naparca ? este o vipera neagra, in termeni populari, ea avand distinct pe cap un semn in forma de V, lucru pe care eu nu l-am observat in materialul video.
  „Vipera” sau sarpele de alun, nu avea cum sa escaladeze zidul ca sa intre in casa, iar din subsolul blocului e si mai putin probabil ca ar fi ajuns.
  Nu stiu de ce, romanii mereu fac din tantar un armasar, iar dintr-un sarpe de alun, un anaconda demn de filmele s.f.
  Cu astfel de stiri, mai ca ne dati pe spate, si zau ca nu merita.

Comments are closed.