EXCLUSIV VIDEO Cum au făcut trei tineri din Reșița baie în Țerova, cu tot cu mașină

Trei iezi cucuieți, de fapt trei tinerei neastâmpărați, au deci să-și omoare ultimele ore ale serii de joi într-un mod mai altfel, mai cu adrenalină. Așa că, cei trei amici au urcat într-o mașină ,,cu împrumutul” și au pornit-o în trombă la o plimbare pe șoseaua de centură de pe Valea Țerovei. Nu a contat că era oră de seară, că ploua, că lumea se trage înspre casă la această oră- nici măcar nu a contat că șoferul nici măcar nu are carnet.

Nu se știe câte ture au făcut cei trei viteji spre oraș și de acolo spre Dealul Crucii, cert este că s-au încins tare – asta luând în calcul viteza de deplasare. Ce se știe cu exactitate, este faptul că la o tură dinspre Govândar spre Țerova, în dreptul garajelor, tânărul șofer de ocazie a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina în albia pârâului Vâna Țerovei de la o înălțime de cel puțin 10 metri și pe o lungime de cel puțin 25 de metri. Ce mai tura-vura; cascadorie curată.

Numai că acum, din cauza ploilor, apa ce în mod normal are vreo 20 de cm, a ajuns acum să măsoare peste un metru și jumătate. Mașina s-a oprit în albia râului, iar cei trei tineri încinși de adrenalină, s-au răcorit instantaneu în apa rece.

[youtube id=”QQ-oDNCSky4″]

Norocul lor a fost că au avut prezență de spirit, au deschis geamurile și apoi, în ciuda curentului foarte puternic, au reușit să iasă pe mal. Uzi ciuciulete.La fața locului au ajuns medicii, polițiștii și pompierii și fiecare a trecut la treabă: echipajul de ambulanță i-a dus pe cei trei la spital fiindcă riscau să intre în șoc hipotermic, polițiștii le-au luat declarații iar pompierii au asigurat mașina n-au prea putut face nimic.

Curenții erau prea puternici și debitul apei în creșetere, pentru a se putea interveni fără a periclita viața servanților. Așa că, după ce apele se vor mai retrage, se va trece și la recuperarea autoturismului.

Acum, tânărul dornic de adrenalină, pe lângă baia în apele reci și probabil cheltuielile pentru repararea mașinii, se va alege și cu un dosar penal pentru șoferul pe drumurile publice fără carnet.

Din păcate, se pare că zona respectivă este una des frecventată de amatorii de șofat fără carnet. Fie că sunt din ,,Zona căminelor – Katanga” după cum spun unii, fie că sunt de peste gârlă- adică din Mociur sau Dealul Crucii, amatorii de senzații tari și plimbări ilegale fără permis auto, sunt des văzuți făcând curse pe tronsonul Calea Caransebeșului- Dealul Crucii.

Comentarii

comentarii