EXCLUSIV VIDEO FOTO Alcool, mult alcool pe marginea șoselei , accident cu camion încărcat cu băutură pe DN 58

Când folosim în aceeaşi propoziţie cuvintele alcool şi şosea, gândul ne duce automat şi la un aparat etilotest pe care poliţiştii în folosesc pentru testarea şoferilor. Mai exact, pentru a evalua cam ce cantitate de alcool transportă şoferii în sânge şi organism. Numai că, de această dată, avem de-a face cu poliţie, cu camioneta, cu şoseaua şi cu mult, foarte mut alcool – doar că de data aceasta, licoarea îmbătătoare este vraişte pe marginea şoselei.

O autoutilitară încărcată cu vreo 3000 de sticle cu băuturi fine, începând cu absintul, whiskei şi terminând cu votca şi coniacul, a fost implicată într-un accident de circulaţie la intrarea în Reşiţa dinspre Caransebeş.

Camioneta a fost aruncată în afara şoselei din cauza vitezei în momentul în care a vrut să evite ciocnirea cu un tir încărcat cu fier vechi ce venea din contrasens. Autoutilitara s-a izbit de un copac de pe marginea drumului iar rezultatul——unul dezastros pentru încărcătura fragilă.

Sute de sticle cu băuturi fine s-au făcut ţăndări iar toată zona mirase puternic a cramă. Din fericire, conducătorul auto nu a păţit nimic, în schimb, pagubele sunt serioasă, mai ales că încărcătura nu a fost asigurată.

Acum, oamenii încearcă să mai recupereze ce se poate din încărcătura bahică.

Comentarii

comentarii