ActualitatePolitie

EXCLUSIV VIDEO FOTO Fata de 14 ani ucisă de Măran, și-a găsit odihna veșnică – a fost înmormântată de ziua mamei ei

Tristă aniversare pentru Solomia Florea din Oravița, mama celor două fete agresate de Iancu Măran, criminalul cu chip de om. În ziua în care a împlinit 49 de ani, Solomia și-a dus pe ultimul drum fata de 14 ani și a îngropat-o în cimitirul din dealul Oraviței.

Curtea micuței biserici din Zona Gării din Oravița  a fost plină de rude, prieteni, cunoscuți și vecini din cartier. Cu toții au venit să își ia rămas bun de la Iasmina Florea, fata de 14 ani ucisă cu premeditare de Iancu Măran, prieten al familiei. Acesta a profitat de faptul că cele două surori îl cunoșteau și aveau încredere în el deoarece erau prieteni de familie și le-a fost chiar cumnat pentru doi ani. Duminică seara le-a ademenit să meargă cu el spre o altă localitatea din apropierea Oraviței iar pe un câmp lângă fosta gară din Ticvaniul Mic, le-a bătut, maltratat, violat iar mai apoi, a vrut să le omoare pe amândouă. După ce le-a lovit cu cuțitul de nenumărate ori, când a crezut că le-a omorât pe amândouă, le-a aruncat într-un șanț și a plecat după un târnăcop să le îngroape pe câmp. Din fericire, fata cea mai mare, Mirabela, și-a revenit și a reușit să iasă din șanț fiind găsită de polițiști și frații ei.  Pentru Iasmina, sora ei de 14 ani, nu s-a mai putut face nimic- avea gâtul tăiat de trei lovituri de cuțit.

Rudele fetelor sunt revoltate și cer dreptate. Toți spun că anchetatorii nu și-au făcut datoria acum 10 ani când Măran a mai ucis o fata de 11 ani în împrejurări similare. Din această cauză, criminalul aflat în libertate, a ucis din nou.

Fiindcă este o familie foarte săracă, aproape toate cheltuielile de înmormântare și tot ce a presupus acest necaz, au fost suportate de Primăria Oravița.


Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO FOTO Fata de 14 ani ucisă de Măran, și-a găsit odihna veșnică – a fost înmormântată de ziua mamei ei

  • Oamenii care comit asemenea actiuni ar trebui inchisi pe viata fara posibilitatea de a mai iesi vreodata din inchisoare.

Comentariile sunt închise.