EXCLUSIV VIDEO FOTO Tânăr şi neliniştit, dar foarte beat pe drumurile naţionale – de la bal, la spital

Poliţiştii din comun căşană Băuţar, au rămas fără o maşină de serviciu. Un cetăţean a lovit maşina poliţiei cu autoturismul său, după care a fugit.

 

Pentru o perioadă de timp, maşina de serviciu a poliţiştilor din comuna Băuţar din Caraş Severin, va sta pe dreapta într-un service fiindcă are nevoie de reparaţii. Un eveniment mai puţin obişnuit, a avut loc astă noapte în comuna Bucova din Caraş Severin. Un cetăţean de 35 de ani, după ce a petrecut de minune la căminul cultural fiindcă este ruga satului de Sfântul Dumitru, s-a gândit să plece într-o plimbare până în satul vecin.

Nu a contat că prietenii şi rudele s-au rugat de el să nu urce la volan în halul de beţie în care se afla- fiindcă bărbatul băuse toată noaptea. Acesta a băgat cheile în contact și cu un amic lângă el, a pornit în trombă pe DN 58 spre Oţele Roşu. Cineva a sunat la 112 şi a spus despre pericolul ce circula pe un drum naţional aşa de important iar un echipaj al poliţiei i-a ieşit individului în întâmpinare la Băuţar.

Culmea este că în loc să oprească la vederea semnalului poliţiştilor şi a girofarului maşinii de poliţie, acesta a apăsat la maxim pedala de acceleraţie şi a mărit viteza. Poliţiştii au pornit după el, l-au ajuns şi când l-au depăşit, maşina urmărită a lovit maşina poliţiei.

După o urmărire ca în filme, şoferul năbădăios şi furios a fost oprit, şi i s-a făcut o verificare cu etilotestul care a arătat o concentrare alcoolică de 1,55 la mie. Omul a fost invitat să aştepte până ce poliţia face măsurătorile de rigoare care se fac în cazul ori şi cărui accident. Culmea este că până ce poliţiştii şi-au făcut măsurătorile, şoferul năbădăios a adormit în maşină fiind trezit cu greu de poliţişti. Se pare că mașina a fost oprită de colegul ce se afla în dreapta.

Apoi, aceasta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice şi mai apoi la sediul poliţiei pentru declaraţii. Bineînţeles că nici jurnaliştii nu au scăpat de înjurăturile şi vorbele în doi peri ale individului.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal de cercetare şi se face vinovat de conducerea unui autoturism în stare de ebrietate pe drumurile publice, ignorarea semnalului de oprire al poliţiştilor, fuga şi producerea accidentului. El a rămas fără carnet şi acum riscă până la 7 ani de puşcărie pentru faptele sale.

 

Comentarii

comentarii