EXCLUSIV VIDEO Guţă de la Gherteniş, un alt fel de talent și talentat

Guta 4 labeÎl cheamă Guță și este înnebunit după muzică. Probabil că veţi spune : este normal, este cântăreţ, lui Guţă în place muzica, ce ştire este asta? Aşa este pe Guţă din Petroşani sau Guţă manelistul, îl cunoaşte toată lumea, numai că , noi vorbim de Guţă din Gherteniş- un sat din Caraş Severin, care şi el este înnebunit după muzică. Mai ales după muzica interpretată la muzicuţă.
Ca să nu vă mai ţinem în suspans, trebuie să vă spunem că Guţă din Gherteniş are doar 4 ani şi este un…. căţel meloman.
De pe când era căţelandru, Guță se liniştea ca prin minune când auzea muzică live, nu la aparat. DE fapt, pe atunci îl chema simplu: Cuțu. În urmă cu ceva timp, doi elevi din vecini au făcut un experiment văzând că micul lor prieten devine foarte atent când aude muzicuţa.
Aşa că, tinerii au făcut rost de o muzicuţă, Cuțu a reacţionat imediat şi de o lună și ceva, exersează toţi trei de mama focului. Şi unde mai pui că patrupedul ţine tactul sau ritmul, cu……..coada.
Cățelul a ajuns răsfăţatul copiilor de pe stradă şi faima lui a trecut de marginile satului. În aceste condiţii, următorul pas este ……televiziunea şi internetul. Fiindcă îi trebuia un nume de scenă, a fost ales unul cu ecou, cu mare rezonanță și încărcătură artistică și pe măsura talentului său: Guță! Păi dacă am văzut atâta talent și dăruire și din partea lui, dar și a impresarilor și co-repetitorilor din orchestră, noi l-am ajutat să apară pe sticlă ca nu cumva să se piardă un asemenea talent şi dumneavoastră să nu ştiţi ce artist aveţi în apropiere.

Așa că, dacă îi apreciați talentul la justa lui valoare, artătați asta dând un ,,like” pe știre. Poate așa îl scoatem pe Guță al nostru în lumea mare, talentatul artist local să devină un star cu patru lăbuțe și codiță jucăușă.

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO Guţă de la Gherteniş, un alt fel de talent și talentat

 • 21 septembrie 2013 la 11:53
  Permalink

  @ Editor

  Da ! Cîinele sare în sus cînd vede muzicuta dar asta nu înseamna ca-i place.
  Sînt reactii diferite. Eu nu stiu în ce masura urmaresti televiziunea germana, dar uita-te pe postul TV numit VOX la emisiunile cu animale, întretinerea lor, emisiune facuta de medici veterinari si oameni de stiinta care sînt capabili sa interpreteze gesturile animalelior. De ex. sti ca un cîine care da din coada defapt nu se bucura asa cum credem noi ci acest gest este un gest de prezenta, gest de impunere?

  Fiul meu a avut un cîine Yorkie (a murit într-e timp de batrînete) care facea exact ca asta din video daca îl lasa singur în locuinta de înebunea vecinii. Practic plîngea în halul asta ca îi era frica singur.

  Eu la rîndul meu, am si eu un Yorkie care face asa cînd aude motorul masinii de tuns iarba a lui vecinu. Abea reusesc sa-l potolesc. Face asa de frica.

 • 21 septembrie 2013 la 9:52
  Permalink

  Lasati rautatea fara sens de-o parte. Locatia in care s-a filmat catelul, este cu totul alta, acolo stau bunicii copilului. In gospodaria ,,cu viespii” nu era loc de asa ceva din cauza zburatoarelor care chiar ataca tot ce mișca.

  editor

 • 21 septembrie 2013 la 8:31
  Permalink

  parca astia sunt cei care se plangeau acum cateva zile de viespiile cuibarite in pod?? pai ei „antreneaza” cainii sa „cante” in loc sa-si faca curat prin ograda proprie, ca acolo lasa ca o sa vina pompierii. cand sunt filmati nu-i mai ataca viespiile „gigant”. vai de capul lor! tare articol, pacat ca nu se face referire si la precedentul cu viespiile!!!

 • 21 septembrie 2013 la 0:29
  Permalink

  Cred ca va inselati amarnic de aceasta data. Cainele- atentie, efectiv sare in sus de bucurie cand vede muzicuta. Asta am vazut noi, exact cum fac cei ce se joaca cu mingea.Doi- dupa felul in care da din coada, nu as spune ca l-ar durea ceva. Trei- in momentul in care aude muzicuta, ori unde ar fi, in doua secunde cainele se prezinta ,,la cantat,, efectiv ii place acest lucru. Am mai vazut acest lucru la o manastire : cand maicutele trageau clopotele, cainii se asezau in lant ,,la cantat,,. Ii fugareau maicutele de acolo, dar nu aveau pe cine: imediat ,,solistii” se prezentau la spectacol. Cred ca acest ,,taran” si mai multa ca sigur- caine, au atat inteligenta incat sa nu faca pe nimeni prost asa cum isi permit sa catalogheze altii fara sa cunoasca ce si cum. O vorba romaneasca suna in felul urmator: ,,cine spune- ala este”!

 • 20 septembrie 2013 la 13:27
  Permalink

  foarte trist ca în România, schieloitul unui cîine ce-si arata durerea este interpretat ca cîntat!
  Cîinii percep sunetele alt fel în comparatie cu omul si aude anumite frecvente pe care noi nu le auzim, frecvente ce depasesc 21.000 Hz si cînd îl deranjeaza anumite sunete, exact asa face ca în acest video.
  Acest cîine PLÎNGE PUR SI SIMPLU DE DURERE si nu cînta. Se vede si dupa miscarile lui ca saracu nu-si gaseste locul. Ce simte cîinele asta e ca si cînd ti-ar tipa careva cu megafonul în urechie de la o distanta de 10 cm.

  E foarte trist asa ceva. Si mai trist este cînd vezi un taran prost ca chinuie un animal si sa-l mai si lauzi pe net pt. ce face.

  Mamaaaa… ce dresura grozava !!!! Cîta inteligenta domle…. !!!!

  (Traiasca prostia infantila) 🙁

Comentariile sunt închise.