EXCLUSIV VIDEO Incendiu cu poluare pe Timisoarei – Focul a pornit de la…… o tigare

Un incendiu violent a cuprins o magazie în care era depozitată arhiva unei societăți comerciale de pe calea Timișoarei din Reşita. Tot acolo se mai aflau depozitate ambalaje din carton şi un moto-stivuitor. Focul a izbucnit în jurul orei 14.
Fumul gros a fost văzut de mai mulţi cetăţeni din cartierul Govândari, Fumul se înalta şi se înteţea văzând cu ochii. Locuitorii din zonă au fost nevoiți să închidă geamurile din cauza fumului dens. În câteva minute, aproape toată parte de vest a Govandariului era acoperită de fumul gros. Angajații depozitului respectiv au sunat la 112.
Un incendiu violent a cuprins o magazie în care era depozitată arhiva unei societăți comerciale de pe calea Timișoarei din Reşita. Tot acolo se mai aflau depozitate ambalaje din carton şi un moto-stivuitor.

La faţa locului au sosit pompierii militari de la ISU Semenic care au intervenit cu mai multe autospeciale. Lupta cu flăcările s-a dovedit a fi foarte grea fiindcă focul a cuprins tot depozitul și toată arhiva. Fumul a cuprins mai bine de jumătate din cartier și a îngreunat traficul pe centura orașului și în cartier. La un moment dat, pentru câteva minute, vizibilitatea a fost zero pe Calea Timisoarei iar maşinile s-au oprit din trafic. Exista pericolul ca focul să se extindă la o vilă construită în apropiere precum și la un mare depozit-magazin cu produse alimentare.

După stingerea focului, pompierii militari au demarat o anchetă în care au stabilit că focul a pornit de la o ţigară aruncată aprinsă de unul dintre angajaţi. Vântul a dus chiştocul de ţigară pe sub uşă magaziei și de acolo a început necazul. Acest lucru a fost demonstrat cu camerele video de supraveghere ale societăţii respective.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Incendiu cu poluare pe Timisoarei – Focul a pornit de la…… o tigare

  • 2 iulie 2017 la 11:41
    Permalink

    Din imagini se constata faptul ca, la interventia echipajelor de interventie ale ISU si ale politiei de ordine si siguranta publica, lipseste echipajul politiei rutiere care trebuia sa asigure dirijarea si fluidizarea traficului rutier odata cu interventia din strada a echipajelor ISU si se va verifica cauza si motivul lipsei echipajelor politiei rutiere pe timpul interventiei !!! Politia de siguranta si ordine publica are atributii sa intervina si sa asigure locul evenimentului pana la sosirea echipei de cercetare la fata locului, deoarece in cazul de fata politistul nu era echipat corespunzator pentru dirijarea traficului rutier si putea sa fie victima unor evenimente rutiere si toate acestea sunt din cauza incompetentei conducerii I.P.J. Caras – Severin !!!

Comentariile sunt închise.