EXCLUSIV VIDEO Incendiu la Soceni

In loc să îi trezească cocoșii, o parte a locuitorilor satului Soceni din Caraș Severin, au fost treziți de sirenele pompierilor și strigătele de groază ale vecinilor.

 

O casă bătrânească din lemn şi văiugă folosită pe post de locuinţă de vară, s-a făcut scrum în dimineaţa de duminică la Soceni. Focul a cuprins cu repeziciune cpnstrucţia din lemn şi s-a extins la ambele camere şi la bucătărie. În permanenţă a existat pericolul ca flăcările să treacă şi la o altă construcţie şi la casa din apropiere.

,,Pompierii militari de la ISU Semenic, au intervenit cu două autospeciale iar principala lor grijă a fost, ca pe lângă stingerea focului, să localizeze incendiul ca nu cumva să treacă şi la celelalte case” locotenentul Mircea Poamă, şeful care a coordonat acţiunea.

Din fericire, pagubele nu au fost limitate la aparate electrocasnice şi un motor Java şi nici o persoană nu a fost rănită. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric, dar soluţia exactă o vor da pompierii militari după cercetările de rigoare.

Comentarii

comentarii