EXCLUSIV VIDEO Jaf în mijlocul oraşului la Reşiţa

Actualitate Politie

batrana jefuitaO bătrână de aproximativ 60 de ani a fost jefuită în această dimineaţă de 300 de euro în centrul oraşului.

O femeie de aproximativ 60 de ani, a trecut în această dimineaţă printr-o întâmplare pe care probabil nu o va uita toată viaţa, sau cel puţin multă vreme de acum înainte.
Femeia a mers la una dintre băncile din mijlocul oraşului- la propriu- pentru a schimba 300 de euro în lei.
Fiind aglomeraţie, ea a aşteptat să-i vină rândul la ghişeu, moment în care a fost abordată de un bărbat care i-a propus un schimb mai avantajos decât schimbul oferit de bancă- propunere acceptată de femeie. Pentru a efectua tranzacţia, bărbatul i-a propus să meargă afară, i-a arătat femeii o sumă de bani pe care i i-a înghesuit în poşetă pe principiul ,,hai repede să nu ne vadă cineva” , i-a luat din mână cei 300 de euro şi s-a făcut nevăzut.

În momentul în care păgubaşa a vrut să verifice şi să numere suma de bani primită conform înţelegerii, a realizat că de fapt în poşetă are…… 100 de lei. Femeii i s-a făcut rău, a intrat în stare de leşin, la faţa locului au sosit un echipaj al ambulanţei şi poliţia care a demarat cercetările. De mare ajutor le vor fi poliţiştilor imaginile de pe camerele video din interiorul şi exteriorul băncii. În cauză a fost deschis un dosar penal de cercetare.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO Jaf în mijlocul oraşului la Reşiţa

    1. Fiindca si ei au primit-o tot de la noi. Fiindca noi am postat-o la ora 11 si ceva si fiindca numai noi am fost acolo si am filmat si facut aceasta stire. lamurit acum? Dar, tu nu stii din astea, fiindca n-ai de unde. Poate inveti acum. Exclusiv inseamna cand stirea este pusa de tine PRIMUL si poate nu o mai are nimeni.

Comments are closed.