EXCLUSIV VIDEO Loviţi ca popicele pe trecerea de pietoni în mijlocul oraşului

În loc să stea acasă și să își vadă de table în fața blocului sau de nepoți, un pensionar de 70 de ani din Reșița, s-a apucat să circula cu mașina prin oraș la o oră de vârf.

Plimbarea lui tataie nu a durat prea mult fiindcă pe sensul de mers de la Renk spre Centrul Civic, în faţa blocului 5 de pe Bulevardul Republicii, pe trecerea de pietoni, bătrânul a surprins şi accidentat patru pietoni care traversau strada regulamentar.
Ceea este mai grav, este faptul că bătrânul, în loc să oprească maşina pentru a vedea ce s-a întâmplat şi să acorde un eventual prin ajutor victimelor, acesta a părăsit locul accidentului fiind prins după aproximativ 20 de minte de poliţiştii de la poliţia locală şi adus la locul accidentului.
El a declarat poliţiştilor că s-a speriat şi nu a realizat ce s-a întâmplat. De asemenea, la controlul etilotest, rezultatul a ieşit negativ.
În urma impactului, trei dintre cei loviţi au ajuns la Spitalul de Urgenţă, dar din fericire, rănile suferite nu au fost foarte grave şi nu le-a pus viaţa în pericol.
În schimb bunicuţul plimbăreţ s-a ales cu dosar de cercetare penală şi cu carnetul reţinut în vederea suspendării. Ba mai mult, pe lângă amenda cuvenită, el va răspunde penal în faţa legii pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi neacordarea priorităţii pietonilor.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Loviţi ca popicele pe trecerea de pietoni în mijlocul oraşului

Comments are closed.