EXCLUSIV VIDEO Om de afaceri declară că a fost bătut de polițiști la Brebu

Un om de afaceri din comuna Brebu din Caraș Severin, acuză oamenii legii că l-ar fi agresat.

Totul a început în noaptea de sabata spre duminica- 30 septembrie. George Deaconu – omul de afaceri care a cumpărat unitatea militară de la Brebu, spune că se afla impreuna cu un alt prieten, investitor și el în zonă, in discoteca satului Brebu.
Acolo ar fi izbucnit o ceartă între cei doi și câțiva tineri care le tot căutau motive să se ia de ei. Cei doi spun că la un moment dat, au fost fortati sa intre in biroul patronului de discoteca unde ii asteptau patru politisti în uniformă.
Aceștia l-au flancat pe Deaconu si l-au luat la bătaie, dar pentru cu totul alte motive. mai exact, aceștia ar fi vrut să afle de la cel agresat de ce a cumpărat unitatea militară și alte terenuri din zona Brebu și că cine îl susține fiindcă în spatele lui, ar fi persoane importante. Pentru ca nu a avut ce sa le spuna in legatura cu „spaga” data pentru unitatea militara de la Valeadeni, si despre respectiva persoana care ar finanta toata investitia din fosta unitate militara, a fost agresat mai multe minute în șir. Deaconu mai spune că a incercat sa sune la 112, dar i-a fost smuls telefonul din mana.
Dupa ce i-au batut bine, Deaconu impeuna cu prietenul său Marin, au reușit să scape și au fugit peste camp unde s-au ascuns. Duminica dimineața, cei doi s-au prezentat la UPU Reșița după care au fost în prealabil la poliția din Resita sa depuna plangere penala pentru talharie, privare de libertate și vatamare corporala.
Deaconu, impreuna cu Marin spun că detin Certificate medicolegale si declaratiile lor sunt inregistrate la politie. Intre timp a aparut si telefonul lui Deaconu la sectia de Politie, iar cand acesta s-a dus sa-l recupereze, polițiștii i-ar fi spus ca va fi depus la procuratură la dosar ca probă.
În același timp, IJP Caraș Severin a început propria anchetă privind implicarea polițiștilor în acest conflict.
În materialul video de mai jos, aveți declarațiile complete și pozițiile oficiale ale autorităților.

Comentarii

comentarii