EXCLUSIV VIDEO Tânăr împușcat în față, la Măureni în Caraș Severin

Un tânăr de 18 ani a fost lovit în față de o alică pornită din armă de vânătoare manevrată de tatăl său în casă. Tânărul poate spune cu toată tăria că a avut mare noroc și că s-a născut a doua oară. Din fericire, din mănunchiul de alice pornit pe gura armei, pe tânăr l-a lovit doar una. Alica de 0,8 mm, i-a străpuns tânărului obrazul și s-a oprit în osul maxilarului.

[youtube id=”cMlcZMIzvgc”]

Totul s-a petrecut trecut astă noapte în jurul orei 21 în satul Măureni din Caraș Severin. Din informațiile primite pe surse, se pare că între tatăl băiatului și un amic, a avut loc un schimb de arme: bărbatul a dat un pistol și a primit contra lui, o armă de vânătoare cu aer comprimat având ca muniție alice.

Bucuroși de achiziția făcută și probabil dorind să afle câte ceva despre armă, bărbatul a manevrat arma de vânătoare fără a verifica dacă este încărcată sau nu. Cert este că la un moment dat, arma s-a descărcat iar încărcătura i-a trecut tânărului pe lângă cap. Deoarece descărcarea s-a produs foarte aproape de capul băiatului, alicele nu au avut distanța necesară pentru a se desprinde în snop. Doar una singură a lovit băiatul. Repetăm, sunt informații obținute ,,pe surse” și care pot suferii modificări ulterioare.

Se pare că nimeni nu a anunțat la 112 cele întâmplate; organele de poliție aflând de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de faptul că acolo s-a prezentat un tânăr cu plagă împușcată. El era însoțit de tatăl său.

O echipă de anchetă din cadrul IJP Caraș Severin s-a deplasat la Măureni unde a început cercetările pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat, despre ce arme este vorba, dacă există autorizații pentru ele și tot ceea ce este legat de un asemenea eveniment. Tatăl băiatului a fost dus la la sediul Poliției pentru a da declarații despre cele întâmplate și a lămurii situația.

Tânărul nu are viața pusă în pericol, este pe picioarele lui, dar fiindcă este vorba de o intervenție de chirurgie maxilo – facială pentru scoaterea alicei din os, el a fost trimis la o clinică de specialitate din Timișoara unde va fi supus unei operații.

Comentarii

comentarii