EXCLUSIV VIDEO Un incendiu a distrus aseară o jumătate de casă la Secu lângă Reșița

foc case tmAcoperișul unei case din Secu – Caraș Severin, s-a făcut scrum astă noapte. Flăcările au pornit spre seară din podul casei și în câteva minute, focul s-a extins cu repeziciune și a distrus peste 70 de metri de acoperiș.
Sătenii s-au uitat neputincioși cum focul se extinde tot mai tare fiindcă în sat nu există nici un hidrant iar apa curge fără presiune și doar la program. Salvarea oamenilor a venit de la cele două echipaje de pompieri militari care au sosit cu două autospeciale de la Reșița. Ajutorul lor a fost solicitat prin serviciul special 112.
Casa aparține unei familii stabilite în Germania și este folosită doar în perioada în care stăpânii vin în țară. În momentul izbucnirii incendiului, oamenii erau plecați la o petrecere de Sfânta Maria undeva într-o zonă fără semnal.
După mai bine de 4 ore de luptă cu focul, incendiul a fost localizat și stins. A ars mai bine de trei sferturi din acoperiș, fumul și apa au afectat toată casa iar pompierii caută acum să determine cauza de la care a pornit incendiul.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Un incendiu a distrus aseară o jumătate de casă la Secu lângă Reșița

  • 16 august 2013 la 5:47
    Permalink

    ..sper sa nu fie de la efctul de lupa de la lumina Lunei ! Intre timp Magazinul Artima din Caransebes a avut de suferit in urma unui incendiu, provocat cu stiinta de catre copii. Au ars materiale, cartoane din spatele magazinului si bucataria firmei cu tot cu utilaje, termopan. Magazinul si-a suspendat activitatea. De remarcat este ca paza se realiza prin sitemul video iar prezenta Pompierilor s-a facut destul de repede: 15 minute.

Comentariile sunt închise.