ActualitateCulturalUtilitare

EXCLUSIV VIDEO Simțind românește cu tricolorul în suflet şi la balcoane

Unii îl poartă la oglinda maşinii, alţii la butonieră, o parte la geam sau la balcon, dar cei mai mulţi îl poartă în suflet.

Nu vorbim despre cine ştie ce podoabă, cu toate că este bijuteria cea mai preţioasă pentru un popor întreg: stindardul naţional, tricolorul.
Parcă niciodată nu s-a mai vorbit atât de mult despre steagul naţional al românilor. mai pomeneau ziarele sau mai auzeai la televizor câte ceva în apropierea Zilei naţionale sau a sărbătorii tricolorului, dar niciodată nu s-a vorbit atâtea zile în şir despre acest simbol, aşa cum se face acum.
Şi era mare nevoie de aşa ceva fiindcă în ultimii ani, se pare că simbolul nostru naţional a cam fost trecut în rezervă. Acest lucru este dovedit şi de faptul că în tot oraşul Reşiţa, doar un singur magazin vinde steaguri.
Timid, timid, la Reşiţa au început să apară steagurile la balcoane, unul câte unul, iar astăzi, de Ziua Națională, aproape că nu există bloc din Reșița unde să nu fie steag tricolor la cel puțin un balcon.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Simțind românește cu tricolorul în suflet şi la balcoane

  • Foarte frumos…asa trebuie de Ziua Nationala sa dam dovada ca suntem umani, ca suntem romani, ca ne iubim tara asa cum e ea. De fapt tara e asa cum sunt si oamenii. Nu putem la nesfarsit sa dam vina pe altii. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi, cu fiecare ins in parte, prin atitudine, prin respect, prin educatie, prin intoarcerea la normele moral crestine, prin respectul de sine al fiecaruia. La multi ani Romania, eu cred in tine, in mine si in oamenii care in loc sa se planga FAC CEVA! Isi fac treaba la locul de munca, sunt seriosi, punctuali, ii respecta pe ceilalti si se uita in gradina lor.
    Maria

Comentariile sunt închise.