EXCLUSIV Cronica unei demiterii anunțate- Karol Rank, viceprimarul din Gărâna, a fost schimbat din funcție

Având în vedere că primarul actual al comunei Brebu Nouă- Gărâna, Gabriel Bordea, a anunțat în urmă cu câteva zile la un post local tv că îl va demite pe viceprimarul karol Rank, cel care a fost primar al comunei de fapt, am putea spune că – fără supărare- cărțile au fost făcute cu ceva timp în urmă. Am putea spune că este vorba de o lovitură sub centură- viceprimarul din Gărâna fiind probabil o piedică în calea unora sau a intereselor altora.

Sâmbătă, într-o ședință a Consiliului Local, Rank a fost schimbat din funcție cu domnul Ilie Emanuel ( tot FDGR ). Nu comentăm asta.

Numai că, o parte a consilierilor spun că totul s-a petrecut în urma înaintării de către primarul comunei a unui Proiect de Hotarare cam lipsit de temei legal. Ba mai mult, argumentele care au stat la baza acestei schimbări sunt cusute cu ață albă:
Primul ar fi că nu i-a fost predat actualului primar protocolul de predare-primire a inventarului comunei. la rândul lui, Rank contraatacă și spune că a prezentat o dovadă a înregistrării- însă d-l primar nu prea a reușit să ajungă pe la serviciu în ultimele săptămâni decât foarte fugitiv și asta la închiderea programului pentru o ședință operativă cu angajații, o parte a angajaților din primărie.
De asemenea, lui Rank i s-a imputat faptul că nu a mutat un indicator de 2 tone – asta în condiția în care primăria nu are utilaje de ridicare și transport. Tot Rank nu a înaintat primarului un plan de masuri pentru buna desfășurare a Festivalului de Jazz decât în 16 iulie. Cu toate acestea, Rank s-a ocupat de toate problemele și că a făcut/o bine, având ceva experiență în atâția ani, este faptul că totul a decurs normal.  Lui Carol Rank i s-au mai reproșat o altă sumedenie de probleme și problemuțe mai exact și în final, s-a reușit schimbarea lui din funcție.

Întrebarea pe care ne-o punem noi și și-o pune ori și ce cititor, este acum următoarea: dacă viceprimarului i s-au trasat atâtea sarcini și probleme de rezolvat, oare ce mai face primarul atunci?

Comentarii

comentarii