Politie

EXLUSIV VIDEO Un asistent şi un şofer de pe ambulanta Oţelu Roşu au fost snopiţi în bătaie de nişte țigani drogaţi

Dorința de a face bine răsplătită cu bătaie, ochi vineți și coaste rupte. Asta au pățit doi angajași ai Stației de ambulanță din Oțelu Roșu când au intervenit la Zăvoi pentru salvarea unui bărbat care din motive încă neștiute își tăiase venele de la o mână.
Echipajul a fost solicitat prin 112 la un caz la gara din Zăvoi. Un bărbat anunța că are o tăietură la mână și că pierde mult sânge. Șoferul și un asistent, amândoi cu aproape 30 de ani de vechime în salvarea oamenilor, au ajuns în apropierea gării din Zăvăi unde au găsit un bărbat cu venele și tendoanele tăiate la mâna stângă. Lângă el se aflau soția, cumnatul, câteva rude și câțiva copii minori.

Asistentul de pe slavare – un bărbat de 62 de ani ci o vechime de aproape 30 de ani în domeniu, i-a pus individului un garou după care s-a apucat să-i toaleteze rana de la mână. La un moment dat, fiindcă personalul ambulanței le-a spus țiganilor că nu are voie să ia cu mașina ambulanței decât rănitul, a început scandalul.

Din senin, asistentul a fost luat la bătaie cu pumnii și picioarele de cel rănit sprijinit de zor de cumnatul său. Norocul lor a fost în echipajul poliției care a ajuns la fața locului și i-a oprit pe țigani. Ajunși la spital, cei doi – rănitul și cumnatul său, au agresat verbal tot personalul Serviciului de Urgență de la Spitalul Orășenesc din Oțelu Roșu.

Cei doi, șoferul și asistentul de pe mașina de ambulanță, sunt în acest moment internați la Spitalul Municipal din Caransebeș cu capete sparte, traumatisme și coaste rupte. Poliția și procuratura au intrat pe fir și au deschis un dosar de cercetare penală pe numele agresorilor.

Tot personalul medical care a fost implicat fără voie în acest conflict, spune că cei doi erau probabil sub influența unor substanțe halucinogene deoarece nu miroseau a alcool. Altfel nu se explică furia și nebunia verbală și fizică de care cei doi au dat dovadă pe tot parcursul acestei întâmplări.

Iată ce spune și IPJ legat de acest caz:

CERCETĂRI PENTRU TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Ieri, 1 octombrie, în jurul orei 03.00, Poliția din Oțelu Roșu a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat aflat în zona gării din comună Zăvoi și-ar fi tăiat venele de la o mână.

Înaintea polițiștilor, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin – Stația Oțelu Roșu. Între asistentul medical, șoferul de pe ambulanță și bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Zăvoi, a izbucnit un scandal.

Polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu ajunși la locul faptei au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar bărbatul de 36 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie Gătaia din județul Timiș.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Comentarii

comentarii