EXCLUSIV VIDEO Explozie devastatoare la Reșița, o scară de bloc cu 40 de apartamente evacuată

DSCN4472O puternică explozie a avut loc în această dimineață în jurul orei 7 la Reșița. Un apartament dintr-un bloc cu 10 etaje de pe Aleea Vlădeasa a sărit în aer. Trei apartamente au fost distrse în totalitate, alte aproximativ 20 sunt distruse și ele iar scară a fost evacuată.
O persoană de 71 de ani a murit, alte trei sunt rănite dinte care un bărbat mai grav și se pare că o tânără de 27 de ani, ar fi dată dispărută.
UPDATE !
O puternică explozie a avut loc în această dimineață în jurul orei 6:45 la Reșița. Un apartament dintr-un bloc cu 10 etaje de pe Aleea Vlădeasa a sărit în aer. Trei apartamente au fost distrse în totalitate, alte aproximativ 20 sunt distruse și ele iar scară a fost evacuată.
O persoană de 71 de ani a murit, alte trei sunt rănite dinte care un bărbat mai grav și se pare că o tânără de 27 de ani, ar fi dată dispărută.
InfoCs vă oferă o fotogalerie amplă de la locul exploziei urmând ca în cel mai scurt timp să revenim cu materialele video.
La fața locului au sosit pompierii militari, mai multe echipaje de ambulanță, jandarmi, polițiști, angajații de la gaze, energie electrică precum și cei de la Primăria Reșița, Inspectoratul pentru Construcții. Primarul Mihai Stepanescu împreună cu prefectul Silviu Hurduzeu au evaluat calamitatea la fața locului.
Explozia a fost așa de puternică încât a spart geamurile de la zeci de apartamente pe o rază de cel puțin două sute de metri de la focar. Din cauza suflului, cioburi de sticlă au putut fi întâlnite de la semaforul de la fabrica de confecții și până la vechiul sediu al PDL.
Mai multe autoturisme aflate în parcarea dintre cele două scări de bloc, au fost grav avariate sau distruse în totalitate. Spațiile comerciale de la parterul celor două scări au fost devastate. Locatarii din scara de vis a vis de locul exploziei au fost în cel mai mare pericol în afara celor direct implicați: suflul exploziei a transformat în gloanțe și proiectile cioburile și bucățile de moloz și zidărie pe care le-a propulsat în ferestrele și cale lor.
La ora 11:30, Primarul Mihai Stepanescu a convocat un Comitet de urgență pentru a se lua măsurile ce se impun. De la Timișoara a fost adus un expert în construcții care va stabili dacă scara de bloc mai poate fi locuită sau dacă va fi evacuată la fel cum s-a întâmplat cu blocul explodat de pe Aleea Peleaga de acum un an.
InfoCs vă oferă un material video si o fotogalerie amplă de la locul exploziei urmând ca în cel mai scurt timp să revenim cu alte materialele video.

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „EXCLUSIV VIDEO Explozie devastatoare la Reșița, o scară de bloc cu 40 de apartamente evacuată

Comentariile sunt închise.