Expodulce tradițional de 8 martie la Cofetăria Mihandra din Reșița VIDEO

De peste 35 de ani, prăjiturile sunt, la Reșița, vedetele zilei de 8 Martie. În fiecare an, cea mai veche cofetărie din oraș găzduiește o expoziție de delicatese dulci pregătite, după rețete vechi și noi, special pentru doamne și domnișoare. O expoziție de artă dulce găsiți și în acest an la Cofetăria Mihandra din Reșița. Anca Gaiță și echipa ei au pregătit o expoziție cu cele mai grozave prăjituri. Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru femeile din viața voastră  treceți pragul cofetăriei Mihandra, din gang, de la Victoria. 

Anca Gaiță organizează, la Reșița, expoziții de prăjituri cu vânzare încă de dinainte de 1989. Ea este cel mai vechi cofetar din oraș și încă mai pregătește delicatese dulci după vechile rețete din anii 70-80. Alături de ele au fost așezate ultimele inovații preparate în laboratorul cofetăriei. Prăjituri cu creme și frișcă, cu muss-uri, cu fructe, prăjituri, fursecuri sau torturi, rețete tradiţionale sau mai noi, toate acestea se regăsesc în cea mai dulce expoziţie cu vânzare la Cofetăria Mihandra. iar pentru că se apropie 8 martie, Ziua femeii nimic nu este mai potrivit pentru doamne şi domnișoare decât un cadou dulce, care poate fi cumpărat din expoziție şi dăruit persoanei dragi.  

Apetisante, aspectuoase și, mai ales, foarte gustoase, prăjiturile sunt pe placul clienților fideli. Cei care au trecut pragul cofetăriei Mihandra până acum au fost surprinşi de varietatea prăjiturilor, culorile și formele care te îndeamnă să te bucuri de un dulce și în cofetărie, fie acasă alături de cei dregi.

Expoziția de prăjituri este deschisă până în 9 martie. 

Comentarii

comentarii