Expozitie de dronele comerciale, la Caransebeș, pe aeroport VIDEO

Expozitie de dronele comerciale, la Caransebeș, pe aeroport. La Caransebes a avut loc o expozitie inedită si unică in Romania. Acesta este primul eveniment hibrid din România axat pe drone pentru uz comercial, legislație și educație. Manifestarea este organizată de PRIAevents și CAA, cu sprijinul Aeroportului Caransebeș si al AROPA. Evenimentul de la Caransebes preced noul regulament al UE pentru dronecare va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021. Regulamentul  aduce unele modificări cu scopul de a crea o piață cu adevărat armonizată a dronelorîn Europa, cu cel mai înalt nivel de siguranță.

În același timp, a fost lansată unei o dronă pe un coridor experimental ca parte a expoziției.  Potrivit organizatorilor, dronele pot crește eficiența business-urilor, mai ales în sectoarele construcții, agricol, energetic, comercial, apărare, dar pot salva și vieți dacă sunt utilizate pentru sectorul de căutare și salvare.

Expozitie de dronele comerciale, la Caransebeș, pe aeroport. Scopul evenimentului a fost acela de a-i aduce împreună pe toți cei implicați în legislație și în comercializare, de a purta dezbateri cât mai relevante și de a găsi soluții împreună pentru dezvoltarea sănătoasă a acestui sector.

Comentarii

comentarii