Facerea de bine este ………Vorba românului se adeverește din nou! Un bărbat a fost lovit și tâlhărit tocmai de cel pe care-l ajutase

În cursul serii de ieri, 10 aprilie, polițiști de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș. Acesta este bănuit că i-ar fi smuls portofelul unui călător aflat într-un compartiment de tren, apoi l-a lovit și a coborât din tren.

Polițiștii au fost sesizați de către șeful de tren despre faptul că unui călător aflat în trenul care circulă pe ruta Caransebeș-Timișoara Nord, i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani. Imediat după sesizare polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana vătămată, ca fiind un bărbat de 56 de ani din județul Hunedoara, care în timp ce se deplasa cu trenul pe ruta Caransebeș-Timișoara, ar fi fost deposedat de portofelul în care avea o sumă de bani, fiind lovit cu pumnul în zona feței.

În urma verificărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii au identificat pe raza localității Constantin Daicoviciu, un bărbat de 34 de ani din județul Timiș, bănuit de săvârșirea faptei, asupra căruia a fost găsită suma de 470 de euro. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat parchetului pentru dispunerea de măsuri legale.

Acesta este comunicatul strict și rece am IPJ, dar care este povestea acestui eveniment!? În apropiere de Caransebeș, agresorul a fost prins de conductor în tren fără bilet de călătorie. Fiindcă nu avea bani de bilet, bărbatului agresat i s-a făcut milă de călătorul fraudulos și i-a achitat el contravaloarea biletului. În momentul în care a scos portofelul să plătească biletul, tâlharul a văzut că acolo era o anumită sumă de bani și în minte i-a pus dracu sămânța răului.

La un moment dat, tâlharul i-a luat prin forță portofelul bărbatului care i-a făcut un bine și pe deasupra, ca să se învețe minte să mai aibă încredere în anumiți oameni, l-a și lovit cu pumnul în față, după care, a coborât din tren la prima stație.

Comentarii

comentarii