De pe agenda polițiștilor: fără acte și permise auto și bătaie cu toporul

Conducea un tractor neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere

În data de 04.05.2015, pe D.J. 571 A, în comuna Sicheviţa, a fost oprit pentru control un tractor neînmatriculat, condus de F.I., în vârstă de 32 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că F.I. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
Cercetările continuă faţă de F.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Infracţiune de loviri şi alte violenţe

În data de 04.05.2015, în comuna Şopotu Nou, sat Cârşa Roşie, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii privind amenajarea unui drum agricol, P.M., de 50 ani, din localitate, l-a tăiat cu un topor pe V.M., de 47 ani, în zona feţei şi abdomenului.
Rănitul a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean din Reşiţa.
Cercetările continuă faţă de P.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire şi alte violenţe”.

Fără permis de conducere şi cu alcoolul la volan

În data de 05.05.2015, pe D.N. 57, în Oraviţa, a fost oprită pentru control o autoutilitară condusă de A.M.G, în vârstă de 26 ani, din Hunedoara.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că A.M.G. nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere”.

Comentarii

comentarii