@Breaking newsPolitie

Femeia decedata avea 64 de ani si era mama nașului – Pasagerul este in stare grava la Timisoara VIDEO Exclusiv

Femeia decedata avea 64 de ani si era mama nașului. De la bal, la spital! Nunta cu sfârşit tragic la Reşita! Spitalul Judeţean sub asediul rromilor. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita a fost sub stare de asediu astă noapte. Mai bine de 150 de persoane de etnie rromă, au stat aproape toată noaptea la poarta spitalului. La un local din afara oraşului de pe marginea DN58, a avut loc o nuntă de rromi.

Toată petrecerea a fost spartă la un moment dat de scrâşnetul de frâne şi urletele mai multor nuntaşi aflaţi afară. În jurul orei 23, pe drumul naţional 58 ce leagă Reşita de Caransebeş, în apropierea parcării, un autoturism cu numere de Arad, a lovit o femeie de 64 de ani – mama nașului de la nuntă.

Practic, femeia nu avea ce căuta acolo. Drumul se află la aproximativ 10 m de parcarea localului care este îngrădită. Ea venea de peste drum de local, practic unde începe pădurea. Se pare că femeia venea de la o maşină parcată pe marginea drumului. Cert este că impactul a fost deosebit de violent. Transportată la spital, femeia a murit în mâinile medicilor.

Şoferul, care are 68 de ani, spune că nu avea viteza, maxim 60 de km la oră și că era atent ca nu cumva sa-i apară ceva in față din partea dreaptă a drumului, acolo unde se afla lume in parcare. Intre timp, femeia i-a aparut in fata masinii brusc, din partea stanga a drumului. Soferul nu a consumat bauturi alcoolice.

Femeia decedata avea 64 de ani si era mama nașului. Între timp, ceilalţi nuntaşi au ieşit din local şi fără nici o discuţie, au năvălit – care cu ce a putut – peste autoturism. Şoferul şi pasagerul au fost scoşi din maşină şi efectiv au fost desfiguraţi de loviturile nuntaşilor. Nici maşina nu a scăpat de furia fără noimă a acestora: practic, aceasta a fost vandalizata: tot ce înseamnă sticla şi plastic a fost spart iar portierele şi tăblăria îndoite. Doar sosirea echipajelor de ambulanţa şi de poliţie, i-a scos pe cei doi din mâinile bătăuşilor. Şoferul a fost externat azi din spital şi încercă să îşi repare maşina. Deşi este cumpărată în luna februarie a acestui an, omul nu are asigurare casco. Din cauza stării de sănătate, pasagerul a fost trimis la spitalul de traumatologie din Timişoara.

Peste 150 de persoane au plecat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. La faţa locului au sosit poliţiştii de la ,,mascaţi” şi jandarmii care au oprit accesul în spital şi au restabilit ordinea.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Femeia decedata avea 64 de ani si era mama nașului – Pasagerul este in stare grava la Timisoara VIDEO Exclusiv

  • Unde ești tu Antonescule???
    De apucai să strângi toți cetățenii ăștia europeni doar cu drepturi ************* nu mai ajungeam aici…
    mesaj moderat

  • Călcati in picioare! In primul rand soferul nu era de vina. În al doilea rând ar fii trebuit să fie o grămadă de arestați! Dacă erau vreo 2 băieți de la mascați in mașina mergeau ciorile pe burtă! Asa au bătut si ei 2 bunicuti, bineînțeles in gasca ca la voi, pe lângă faptul că majoritatea sunteti analfabeti mai sunteti si șmecheri cu oameni pe care îi simțiți mai neajutorati! In rest spaguiti polițiști și va dati șmecheri in turmă! Cunosc si tigani cu care am copilărit si care au salvat vieți prin faptele pe care le-au facut si pentru care tot respectul! Dar pe aceia in primul rand ii deranjează atitudinea borfasilor cu burta care in carte se uita doar la poze!

Comentariile sunt închise.