@Breaking newsPolitie

Femeie lovită în plin pe trecerea de pietoni pe Bulevardul Muncii din Reșița EXCLUSIV VIDEO

O femeie a fost lovită în plin de un autoturism pe trecerea de pietoni din dreptul Bisericii Ucrainene de pe Bulevardul Muncii din Govândari. Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni semnalizată corespunzător. Femeia era angajată regulamentar în traversarea străzii. Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat cum trebuie și a surprins femeia pe trecerea de pietoni lovind-o în plin.

Impactul a fost așa de puternic încât femeia a fost proiectată la 5-6 metri de locul unde s-a produs accidentul – trecerea de pietoni de la intersecția B-dul Muncii cu Aleea Galați. Femeia lovită a rămas inconștientă pe asfalt și marele ei noroc a fost ca în trafic, exact în fața bisericii, să treacă cu autoturismul doctorul Emil Bunda. Medicul pe care îl cunoaște un județ întreg pentru profesionalismul, omenia și devotamentul său, a sărit imediat din mașină și i-a acordat femeii rănite primul ajutor.

Doctorul i-a făcut primele manevre de resuscitare și după câteva minute, femeia rănită și-a revenit. Între timp, la locul accidentului au sosit două echipaje de ambulanță. Personalul medical a preluat femeia rănită și a transportat-o la UPU la Spitalul Județean de Urgență. La fața locului au sosit polițiștii de la Serviciul rutier din cadrul IPJ care au început măsurătorile și cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Martorii spun că șoferul a încercat să caute o scuză declarând polițiștilor că ,,femeia i-ar fi sărit în fața autoturismului dintre autoturismele parcate pe marginea drumului”. Asta în condiția în care polițiștii nu au găsit nici o urmă de frânare. Acesta a fost cel de al doilea accident de circulație petrecut în aceiași zi și în care victime au fost femeile accidentate pe trecerea de pietoni.

Vom reveni cu amănunte. Acestea sunt informații obținute pe surse și care pot suferi oricând modificări în funcție de ce vor stabili polițiștii. Mulțumiri speciale lui M.M. pentru imagini!

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Femeie lovită în plin pe trecerea de pietoni pe Bulevardul Muncii din Reșița EXCLUSIV VIDEO

  • Dintr-un punct de vedere şoferul are dreptate , în sensul că sânt parcate neregulamentar autoturisme înaintea şi chiar pe trecerile de pietoni.Ce scuză au milițienii fiindcă nu iau măsurile legale necesare şi obligatorii față de cei responsabili şi vinovați ? Iar cu privire la ,, urma de frânare ” sânteți ,, total pe lângă subiect ” atât voi cât şi milițienii , dacă autovehiculul rula cu viteză mică ( este limită 40 km / oră acolo ) şi maşina este dotată cu ABS…nu va lăsa nici o urmă !

  • Pingback: Femeie lovită în plin pe trecerea de pietoni pe Bulevardul Muncii din Reșița EXCLUSIV VIDEO – Banat24

Comentariile sunt închise.