Femeie lovită în plin pe trecerea de pietoni pe Bulevardul Republicii din Reșița VIDEO EXCLUSIV

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost lovită în plin aseară de un autoturism. Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni semnalizată și iluminată corespunzător. Femeia, împreună cu alte trei colege, era angajată în traversarea străzii. Un autoturism oprise regulamentar pentru ca pietonii să poată traversa, moment în care, un alt autoturism, a venit și le-a lovit pe două dintre cele două femei din grup.


Una dintre tinere a fost lovită în plin și a fost trântită de asfalt. Ea a acuzat dureri puternice la şold, la coloană și la un picior. La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care a preluat-o pe rănită și a transportat-o la UPU la Spitalul Județean. Polițiștii au audiat martorii și au efectuat măsurătorile pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.


Șoferul care a lovit tânăra cu mașina, recunoaște că a avut viteză și în momentul în care a frânat, a alunecat pe carosabilul pe care s-a format polei și nu a mai avut cum să evite grupul de pietoni. Faptul că asfaltul era acoperit cu polei a fost confirmat și de o altă femeie aflată în grupul de pietoni, dar care a apucat să se ferească la timp.

Comentarii

comentarii