VIDEO Fenomen meteo rar deasupra Resitei – Nori de o forma ciudata peste oras

Seara zilei de vineri -13 mai, a fost una pe mare mai mulți reșițeni nu o vor uita așa de ușor. Ne referim la acei reşiţeni care au avut curiozitatea şi mai apoi curajul de a privi ce se întâmplă deasupra orașului.

Pe fondul unei zile mohorâte, cu o seară destul de rece, peste Reșița au început să se abată nori de furtună și care nu vesteau nimic bun. Formațiunea de nori se întindea de deasupra Domanului şi mergea mult încolo spre Bocșa și Berzovia. O formațiune compactă de nori negrii și urâți care semănau mai degrabă cu un imens val țzunami sau cu un zid. Norii veneau dinspre vest – dinspre Dealul Lupacului – Oravița și se îndreptau cu o viteză foarte mare spre este Caransebeș – Lugoj.

Toată această defilare de forțe ale naturii, a fost însoțită de o răcire accentuată a aerului și de un vânt puternic. Din fericire, Reșița a fost doar ,,ceva mic în calea naturii” și peste care norii au trecut ca o herghelie de cai înaripați. La nici o oră și jumătate, soarele a apus și am avut parte și de câteva raze de soare care au colorat cerul – într-o paletă de culori pe care doar Mama natură le poate prepara și împrăștia peste oameni. Priviți cele trei filmulețe de mai jos și ……..formați-vă singuri o parare. dacă vă place, distribuiți mai departe să vadă și alții cum se joacă natură cu noi când vrea ea.

Comentarii

comentarii