@Breaking news@Ultimele NoutatiActualitateTurism

Festival Jazz de pandemie la Garâna 2020 VIDEO

Festival Jazz de pandemie la Garâna 2020. Chiar dacă în țară au fost anulate festivaluri de renume, iată că Garâna Jazz Festival nu a fost anulat! Ajuns, anul acesta, la cea de-a 24-a ediţie, Festivalul care a făcut cunoscută în întreaga lume micuţă aşezare de la poalele Muntelui Semenic Garâna, a început în acest weekend.

Festivalul se desfășoară în condiții speciale, cu un număr redus de spectatori – doar 500 în loc de 7000- 8000 câți erau în unele seri la edițiile trecute, cu spectatori distanţaţi fizic şi cu măști pe față, dar a început în Poiana Lupului.

Festivalul a fost iniţial programat pentru perioada 9-12 iulie însă, din cauza pandemiei COVID-19, dată a fost schimbată. Festivalul se desfăşoară o lună mai târziu, în intervalul 6-9 august, într-o singură locaţie: Poiana Lupului, și cu un număr redus de spectatori.

Date fiind condiţiile restrictive de călătorie din această perioadă, organizatorii au invitat exclusiv muzicieni europeni. Au confirmat participarea artişti din Norvegia, Suedia, Austria, Germania, Slovenia, Italia, Franţa, Elveţia şi România.

Biletele pentru ediţia din acest an, au fost puse în vânzare într-un număr limitat, conform restricţiilor actuale privind numărul de persoane care pot participa la un eveniment în aer liber. Există doar abonamente pentru întreaga durată a festivalului, la preţul de 360 de lei.

Cei care nu pot participa anul acesta, dar au cumpărat deja bilet, au posibilitatea să îl folosească la ediţia din 2021 sau pot primi de la bilete.ro un voucher valabil până la 31 decembrie 2021.

Festival Jazz de pandemie la Garâna 2020. Iubitorii de jazz pot ajunge la Garâna fie cu maşina, fie cu autostopul. Şoferii nu vor face mai mult de jumătate de oră din Reşiţa. Posibilităţile de cazare sunt variate, de la campare cu cortul, la pensiunile din Garână şi Văliug.

Comentarii

comentarii