VIDEO Festivalul Internațional Hercules, s-a încheiat – Ultima seară de spectacol

Festivalul Internaţional de Folclor Hercules, și-a închis porțile după o săptămână de spectacole, tradiții, obiceiuri, dans, muzică și voie bună de pe tot mapamondul. Peste Parcul Vicol și Teatru de vară, s-a așezat liniștea. Ropotul și ploaia de aplauze au luat în acest an locul ropotelor de ploaie – fiindcă totul a fost perfect.
Deja tradiţională, manifestarea a ajuns în acest an la cea de-a 45-a ediţie. Au participat ansambluri folclorice din Mexic, Spania, Macedonia, Serbia, Moldova, Slovacia, SUA, Bulgaria, Venezuela, județul Timiș şi din Caraş-Severin.

Manifestările au început cu o paradă a portului popular pe traseul Zona Blocuri- Parcul Vicol. În fiecare seara, de la ora 19, au avut loc spectacole folclorice la Grădina de Vară din Parcul Vicol.
Hercules 2015 (5)
Aceasta ediţie a Festivalului Internaţional de folclor Hercules a fost organizată de Centrul judeţean pentru Conservarea şi promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin, Primăria şi Consiliul Local Băile Herculane, Consiliul judeţean Caraş-Severin, în colaborare cu Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural al judeţului Caraş-Severin.
Hercules 2015 (26)
Ultima seară a fost a americanilor, a sârbilor, a bulgarilor precum și a artiștilor din ansamblurile populare folclorice Semenicul – Reșița, Datina din Ghiroda, Caransebeș și Armenișana din Armeniș.
Hercules 2015 (70)
Așa cum a promis de la început, în calitate de partener media al festivalului, InfoCs.ro vă prezintă un amplu material video ce cuprinde aproape întreg spectacolul. InfoCs.ro a fost singura publicație multimedia care a fost prezentă pe durata întregului festival la Băile Herculane și care a prezentat operativ, zi de zi, rezulate scrise și filmate despre ce s-a întâmplat acolo. În plus, InfoCs.ro a diseminat informația și materiale video la toți colegii din presa cărășană – cei cu care colaborăm – normal.
Hercules 2015 (233)
Mai trebuie spus că participanților la festival, ne referim aici la artiști, organizatorii le-au pregătit surprize deosebite: de la baie și plajă la ștrand și până la vizitarea stațiunii, a împrejurimilor, a Defileului Dunării până la Cazanele Mari precum și plimbări cu vaporașul pe Dunăre.
Vezi si celelalte seri aici:

Prima zi de Festival

Ziua a 2 a

Ziua a 3 a

Ziua a 4 a

Si festivalul in fotografie:

Comentarii

comentarii