FESTIVALUL JUDEŢEAN DE COLINDE FLORILE DALBE Ediţia a XI-a

FESTIVALUL JUDEŢEAN DE COLINDE FLORILE DALBE Ediţia a XI-a. Şcoala Gimnazială Nr. 7 Reşiţa şi Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa organizează ediţia a XI-a a Festivalului Judeţean de Colinde „Florile dalbe”. Momentele susţinute de grupurile vocale sunt compuse, şi în acest an, din piese alese de coordonatorii acestora, dar care respectă criteriile impuse de organizatori prin regulament. Festivalul are loc în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa. La festival vor participa copii care provin din nivelurile primar, gimnazial şi liceal.

Festivalul va avea loc în data de 13 decembrie 2019, la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa, începând cu ora 16.00. Manifestarea face parte din Calendarul Activităţilor Educative Judeţene 2019 şi urmăreşte promovarea colindelor tradiţionale româneşti. Înscrierile se fac la adresa de mail cristi_ardeleanu@yahoo.com

 

Echipa de coordonare a festivalului este formată din preotul Petru Berbentia şi cadrele didactice Ileana Pomoja, Ionuț Gârtoi şi Cristina Ardeleanu.

 

Şcoala Gimnazială Nr. 7 Reşiţa şi Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari”din Reşiţa vă invită să participaţi la ediţia a XI-a a Festivalului Judeţean de Colinde „Florile dalbe”.

„Florile dalbe” este un festival de colinde iniţiat de Şcoala Gimnazială Nr. 7 Reşiţa în decembrie 2009. Momentele susţinute de grupurile vocale sunt compuse din piese alese de coordonatorii acestora, dar care respectă criteriile impuse de organizatori prin regulament. Festivalul are loc în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa.

La festival vor participa copii care provin din nivelurile primar, gimnazial şi liceal.

Festivalul Judeţean de colinde „Florile dalbe” face parte din Calendarul Activităţilor Educative Judeţene.

 

REGULAMENT

Festivalul va avea loc în data de 13 decembrie 2019, la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa, începând cu ora 16.00;

Repertoriul unui grup va fi format din colinde tradiţionale (2-3);
Recitalul unui grup vocal nu va depăşi 6 minute;
Nu se va folosi negativul piesei;
Fiecare coordonator de grup va trimite fişa de înscriere la adresa de e-mail cristi_ardeleanu@yahoo.com până la data 2 decembrie 2019.
Fiecare coordonator de grup va aduce la festival protocolul de parteneriat listat în dublu exemplar, ştampilat şi semnat de către directorul unităţii de învăţământ, iar la finalul manifestării va primi un exemplar ştampilat şi de către şcoala organizatoare.
Formularul de înscriere şi protocolul de parteneriat se pot solicita la adresa de e-mail cristi_ardeleanu@yahoo.com.

Alte detalii se pot solicita la numărul de telefon 0734935948 (prof. Cristina Ardeleanu), după ora 14.00.

Comentarii

comentarii