Festivalul Sabin Pautza și-a deschis porțile pentru a VI-a oară la Resita VIDEO

Festivalul Sabin Pautza și-a deschis porțile pentru a VI-a oară. Anul acesta cel care a deschis seria evenimentelor dedicate operei și personalității compozitorului reșițean, Sabin Pautza, a fost artistul plastic Bogdan Piperiu care a venisat expozișia “Memorandum pentru o realitate fragmentată”.

Muzeul Banatului Montan din Reșița a găzduit prima acțiune din seria de manifestări din cadrul Festivalului Internațional Sabin Pautza și anume vernisajul „Memorandum pentru o realitate fragmentată” de Bogdan Piperiu. Anul acesta festivalul are un alt format, pe parcuul lui 2019 se vor organiza mai multe actiuni: recitaluri, expoziții, conferințe care vor culmina în luna octombrie când va avea loc concursul de interpretare pianistică și de compoziție.

Pentru această ediție a a festivalului, Bogdan Piperiu a revenit la Reșița cu o expoziție inedită intitulată “Memorandum pentru o realitate fragmentată”. Artistul ne propune lucrări de pictură în ulei și tehnici mixte dar și lucrări de Video Art.

Lucrarile lucrările lui Bogdan Piperiu se află în colecțiile galeriilor de artă, ale muzeelor, ale instituțiilor publice dar și în colecții particulare din Romania, Germania, USA, Franța, Elveția și Marea Britanie.

Comentarii

comentarii