Festivalul tinereții Color Fest ediția a II-a la UEMR

În perioada 16-18 mai 2019, studenții Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, organizează cea de-a doua ediție a Festivalului Color Fest 2019.

De-a lungul celor trei zile, studenții universității reșițene caută ca prin programul propus să ofere un curcubeu muzical, îmbinând genuri variate de muzică, de la folclor până la muzică rock, folk, dance și rap. Organizatorii au urmărit ca toți cei care vor urca pe scena amplasată în incinta universității să fie tineri artiști locali, promovați de studenți în rândul reșițenilor.
Pe lângă programul artistic, tinerii vor avea la dispoziție o paletă largă de activități dedicate lor, cum ar fi: paintball, airsoft și tiroliană.

Tinerii din liceele și colegiile din Reșița sunt invitați să participe joi, 16 mai 2019, la ora 12:00, în premieră, la Color Run, pe traseul Poliția județeană – curtea universității, unde participanții se vor putea înscrie la o tombolă cu premii. Studenții UEMR le mulțumesc pentru sprijinul acordat tuturor sponsorilor și autorităților locale!

Comentarii

comentarii