Fetiță de 7 ani băgată în comă de tatăl ei în urma unui accident

Inconștiența unor concetățeni de-ai noștrii merge de multe ori pînă acolo încât, nu de puține ori, au pus sau încă pun în pericol viața propriilor copii. Un semenea caz s-a petrecut duminică seara, pe timp de ploaie, la vreo doi km de intrarea în satul Măru – disnpre Poiana Mărului.

V.G. – un bărbat de 38 ani, din Măru, se afla într-un autoturism împreună cu fiica sa de 7 ani și încă alte două persoane. În timp ce se afla la volan fără a poseda permis de conducere și conducea autoturismul pe DJ 683, pe o porțiune de drum drept, datorită lipsei de experienţă în conducere şi a vitezei excesive, pierde controlul autoturismului, iese pe câmp şi intră în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei telefonice, după care, mașina își schimbă direcția și se oprește frontal cu o stâncă.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a unui pasager din autoturism – mai exact- fiica acestuia de 7 ani. În urma impactului deosebit de violent, fetița a fost aruncată afară din autoturism. Ceilalți doi pasageri din mașină au scăpat cu răni mai ușoare, fiind răniţi uşor. Fetița a intrat în comă de gradul doi și după ce a fost stabilizată la Spitalul de Urgență din Caransebeș, a fost trimisă la Spitalul Clinic Universitar din Timișoara.

Cercetările continuă faţă de V.G. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto şi vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii