Fii observator: Trădătorii României și glonțul de gheață

masuratori1Celebrul om de stat britanic, Benjamin Disraeli scria in sec. al XIX-lea: “Lumea este guvernata de cu totul alte personaje decat isi imagineaza cei a caror privire nu ajunge in culise…” Pentru noi, ca traitori intr-o Romanie fundamental alienata din punct de vedere politic, ne este cel mai lesne sa-l indrituim pe Disraeli.
A schimba numele si eticheta unui partid nu inseamna nimic, multimea amorfa si tabliodizata se multumeste doar cu fatada. Toate alegerile electorale de la noi au demonstrat apetitul pentru gardul vopsit si inevitabila intalnire cu leopardul. Exista, peste tot in lume o evidenta prapastie intre adevaratele intentii si metodologii ale puterii si ceea ce ajunge, ca informatie, la public.
Din pacate, in Romania nu mai exista nici o institutie neconectata la un inters strain de bunastarea nationala. Parca nicaieri in lume, politicienii nu se indreapta impotriva intereselor fundamentael ale popoarelor lor, ca la noi. Se schimba puterea de la dreapta la stanga si invers, dar in mod pradaoxal, interesele de grup ale acestor mafioti ordinari vanduti pe trei lei ocultei, raman aceleasi. In 22 de ani, am ramas fara productie interna, fara piete de desfacere, fara perspective. In loc sa ne poarte pe drumul predictibil al democratiei participative, cum se intampla in Elvetia, Anglia, Franta…toti politicienii romani, fara nici o exceptie de la Iliescu la Basescu, via Constantinescu au oferit neconditionat toate resursele independentei noastre economice unor entitati transfrontaliere si multinationale cu capital privat (sic).
Astazi nu mai producem nimic, asadar fiind nevoiti sa cumparam la preturi impuse, absolut tot ce este necesar vietuirii. Tradatorii de neam, cultura si credinta, pe care ne incapatanam sa-i votam din inertie si ignoranta ne-au concesionat integral. Macar daca s-ar fi multumit cu generatia noastra. Dar nu-i asa…Singura diferenta reala dintre PDL si USL este ca unii ne vand americanilor si altii…rusilor. Mai exista in universul pestilential al Puterii, vreunul care sa slujeasca, inainte de toate, pe Dumenzeu, patria, semenii si apoi pe sine? Romani treziti-va, altfel ceea ce au reusit stramosii nostri pana acum, si anume pastrarea intacta macar a traditiilor si spiritualitatii noastre, se va pierde rapid.Patria noastra nu are dusmani in afara granitelor, mai periculosi decat cei pe care ii votam o data la patru ani! Va veni o vreme cand statul mafiot va fi inlocuit de unul european, dar asta doar cand cetatenii nu se vor mai lasa manipulati si indobitociti!
Oreste Teodorescu

Comentarii

comentarii

One thought on “Fii observator: Trădătorii României și glonțul de gheață

 • 3 februarie 2013 la 15:31
  Permalink

  Culmea impertinenţei, la domnul Or(i)este:
  „Va veni o vreme cand statul mafiot va fi inlocuit de unul european, dar asta doar cand cetatenii nu se vor mai lasa manipulati si indobitociti!”
  Traducere: „statul mafiot va fi inlocuit de unul european” (ca exemplu Grecia sau Spania), în curs de a deveni „landuri”; „cand cetatenii nu se vor mai lasa manipulati si indobitociti”, ci vor accepta de bună voie sclavia în ţara proprie, spre folosul sfântului (sau tătucului) Bruxel. Să precizăm, pentru cei care nu ştiu, că PAPANDREU, fost prim ministru al Greciei a fost debarcat în două săptămâni, când a avut curajul să propună un referendum pentru ieşirea Greciei din (m)UE. Şi a fost înlocuit cu docilul şi aservitul Papademos. Grecii nu se lasă prostiţi, manipulaţi, ca românii: dar ce folos? Uniunea Sovietică Europeană trebuie înfiinţată – cu sau fără acordul cetăţenilor.
  Punct.

Comentariile sunt închise.