Flash Mob in centrul civic – Hand in Hand We Make a Change

În România, evenimentele dedicate Săptămânii Europene a Tineretului (SET) au loc în săptămâna 8 – 14 mai 2017. Am ales ziua de 12 mai 2017 ca sub genericul „Hand in Hand We Make a Change” să invităm tinerii din Reșița să-și dea mâna și să formeze un lanț uman ca semn al solidarității și angajamentului de a construi o Europă incluzivă și diversă. Promovăm valori şi concepte ca solidaritatea, angajamentul, participarea pentru toți, combaterea inegalității şi incluziunea.

Evenimentul va începe la ora 13ºº cu un Flash Mob-ul organizat în centrul orașului, urmând ca după ce ne-am “încălzit” să ne luăm de mână în jurul fântânii arteziene, punctul cel mai interesant din oraș. De ce facem acest lucru? Încurajăm tinerii să participe, vrem să le arătăm că acest lucru contează și nu în ultimul rând să punem Reșița pe harta de evenimente a
Comisiei Europene dedicată SET. Vom imortaliza momentul luând imagini cu o dronă, pentru a avea o perspectivă de ansamblu asupra Reșiței.

Sloganul de anul acesta este „Shape it, Move it, Be it”.
Vă rugăm sa faceți fotografii sau videoclipuri ale lanțului uman, și să le postăți pe canalele de social media utilizând hashtag-urile #youthweek și #EuSolidarityCorps.

SET 2017 are trei obiective:

 Tineretul european poate fi unit şi solidar – Solidaritatea și Corpul European de Solidaritate

 UE susţine tinerii prin Programul Erasmus+ şi prin alte oportunități de finanțare – Oportunități Erasmus+/Erasmus – De 30 de ani!

Participarea contează, construiește-ți o imagine despre viitorul tău şi contribuie la construirea viitorului Europei.

Comentarii

comentarii