Flori de Florii la Resita – Traditionalul targ de flori din Govândari

Cu prilejul Sărbătorii de Florii, Primăria Municipiului Reşiţa şi Camera Agricolă a Judeţului Caraş-Severin organizează Târgul de Florii, un eveniment cu caracter permanent, ajuns la a-IX-a ediţie.
Acesta se va desfăşura în perioada 22-24 aprilie 2016, în Parcul Tricolorului din municipiu, şi reuneşte producători şi comercianţi din judeţul Caraş-Severin.

Reşiţenii vor avea la dispoziţie o ofertă variată constând în flori, arbori ornamentali, arbori fructiferi, dar și produse culinare româneşti (brânzeturi, produse din carne, zacuscă, mălai, sucuri naturale, produse apicole, vin ș.a).

Târgul de Florii va fi completat și de un program artistic de muzică folclorică susținut de interpreții Camelia Bojin Ceocu, Mirabela Delia, Ionică Ivan, Petrică Chiodan precum și de ansamblul folcloric Bârzava, care va avea loc sâmbătă, 23 aprilie 2016, ora 10:30, în Parcul Tricolorului.

Pe această cale, adresăm invitația tuturor reșițenilor de a participa la evenimentul dedicat promovării tradițiilor și culturii românești.

Comentarii

comentarii