FLORI DE LA POLIȚIȘTI, DE 8 MARTIE

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită pe 8 Martie, este o ocazie pentru fiecare de a aduce bucurii şi a oferi simboluri de apreciere pentru cele mai apropiate şi mai apreciate reprezentante ale sexului frumos.

Dacă pe data de 1 martie poliţiştii rutieri au oprit zeci de şoferiţe pentru a le „amenda” cu mărțișoare, de data aceasta polițiștii cărășeni au ieșit în centrul municipiului Reșița, unde au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit. Nu au scăpat de „amenzi” nici jurnalistele din presa cărășeană, care au fost vizitate chiar la locul de muncă.

Acțiunile polițiștilor vor continua în această zi pe raza întregului județ iar indiferent de calitatea pe care o vor avea în trafic – de conducătoare auto, pasagere sau pietoni, femeile vor primi flori și felicitări.
Haideți să răspândim căldură și iubire în această zi de sărbătoare și să nu uităm că iubirea înnobilează și ne face viața mai frumoasă!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, lipsită de evenimente și un călduros La multi ani!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments