Foc devastator la Bocsa – o casa a ars in intregime

Un incendiu puternic în localitatea Bocşa pe str.Târnăveni la nr.8 proprietar R.A. cu posibilitate extindere la imobilul cu nr.6 proprietar V.G. Apelul a fost efectuat la ora 03.44. Spre locul incediului au pornit si s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă de la SVSU Bocşa şi alte două autospeciale cu apă şi spumă sosite în sprijin de la ISU Semenic, Detaşament Reşita.

Lupta cu flăcările a fost una deosebit de grea si periculoasă fiindcă dimineața la ora 9, încă se lucra la înlăturarea tuturor efectelor produse de incendiu.

Cauză probabilă a incendiului pare să fie un scurt circuit electric, dar reprezentaţii ISU Semenic urmează să stabilească cauză şi împrejurările în care s-a produs incendiul. Pagubele sunt însemnate – practic – cu toată intervenția pompierilor, casa a ars in întregime. Practic, această casă era o construcție anexă in gospodarie, formată din mai multe corpuri, iar casa – locuință propriuzisă, a scăpat întreagă. În schimb, a luat foc acoperișul de la casa vecinului. Doar intervenția promtă a pompierilor civili și militari au evitat producerea unui dezastru.


A consemnat: Danut Olaru SVSU Bocsa

Comentarii

comentarii