FOTO Ion Mocioalcă reales pentru a patra oară președinte al PSD Caraș Severin

PSD T (2)Social-democraţii din Caraş-Severin și-au ales sâmbătă conducerea filialei judeţene a partidului.
Conferința de Alegeri a avut loc la cinematograful „Dacia” din Reșița. Într-o sală arhiplină, preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă a anunțat prezenţa la lucrările Conferinței Județene a unor delegați ,,de la centru”- reprezentanţi de marcă ai PSD la nivel naţional. Au fost prezenți în sală Ilie Sârbu, Ecaterina Andronescu precum şi Gabriel Oprea.
Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a fost propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Caraş-Severin şi urmează să fie aprobată în Consiliul Judeţean PSD Caraş-Severin. Ion Mocioalcă le-a propus social-democraților cărășeni susţinerea candidaturii Dacianei Sârbu pentru funcţia de europarlamentar.
Cei peste 700 de delegați PSD-iști l-au reales pentru a patra oară în funcția de președinte al PSD Caraș Severin pe Ion Mocioalcă- singurul candidat de altfel.
Președintele PSD Reșița, primarul Mihia Stepanescu, a spus că el ,,Crede într-o echipă și crede în social-delocrație”.

Comentarii

comentarii

One thought on “FOTO Ion Mocioalcă reales pentru a patra oară președinte al PSD Caraș Severin

  • 17 martie 2013 la 11:02
    Permalink

    In cadrul unei conferinţe a membrilor Partidului Conservator, care se desfăşoară în apropiere de Washington, Sarah Palin i-a cerut lui Barack Obama „să înceteze să se uite la prompter şi să înceapă să conducă ţara”…se potriveste si aici in ..covasie !

Comentariile sunt închise.