ActualitateSănatate

FOTO Reșițenii încep să vină unul câte unul alături de noi în campania anti-fum și anti-praf din oraș

fumPe zi ce trece, numarul celor care ni se alatură în lupta dusă de InfoCs împotriva poluării cu praf și fum, este tot mai mare. Oamenii ne trimit materiale video, fotografii și informatii din tot orașul. Ei vad poluarea peste tot, numai autoritățile de mediu nu văd și nu simt nimic, ba mai muult, își pun prietenii sau poate chiar ei o fac, să ne acuze că am avea ceva politic cu dânșii. Nu credem ca a arăta greșelile sau impasibilitatea unor oameni puși să vegheze la sănătatea nostră, este un atac politic.
Ultima scrisoare însoțită și de fotografii, vine de la prieten ul M. M. Nu putem să facem altceva decât să o redăn în întregime și să vă spunem că așteptăm și de la alți reșițeni și cărășeni asemenea semnale.
,,Stimată redacție, toată stima pentru articolele legate de poluarea din Reşiţa, sunteţi singurul ziar care duceţi acest război cu cei de la mediu şi cu cei ce se ocupă de gunoaie, restul presei reşiţene văd că tace, nu zice nimic, de parcă nu ar respira şi danşii acelaşi aer infect in oraş…Sper să continuaţi această luptă şi să reuşiţi să-i presaţi să renunţe să mai ardă cu neruşinare gunoiul pe banii şi pe sănătatea noastră…Alea-s poveşti cu focul pornit de la conserve sau cioburi de sticlă, cred că focul ăla e întreţinut cu bună ştiinţă, se aruncă la vale cu buldozerul gunoi ca să ardă, iar pe noi ne mint că-l transportă pe bani grei în nu ştiu care oraş…Poate or transporta ei ceva, dar se şi arde mult, zi de zi, de peste un an de zile, iar unii fac averi din această afacere…V-am ataşat la linkurile de mai jos nişte poze proaspete facute azi, sunt din unghiuri interesante, din spatele haldinei, practic din zona ascunsă pe care n-o poate vedea nimeni…Am mai ataşat şi nişte poze de pe pasarela de la gară, cu un coş ce ne afumă şi duminica în zi de sărbatoare…Puteţi descărca pozele cu click dreapta şi save as, consideraţi că dvs. sunteţi autorul lor, le puteţi folosi liber cum doriţi pe site-ul dvs de ştiri…
Sănătate şi să auzim numai de bine!”
Materialul îi aparține în întregime lui M.M. și-i mulțumim pentru că dânsului, îi pasă de ceilalți reșițeni.

Comentarii

comentarii