(FOTO-VIDEO) Golden Kids Bocsa, primul meci în haine noi

Sala de Sport din cadrul Liceului Traian Vuia din Reșița a fost, miercuri, gazda deja tradiționalelor meciuri de pregătire dintre echipa de fete a liceului reșițean pregătite de Doamna Lucia Moruț și bocșencele de la Golden Kids antrenate de Bogdan Ionuț Bosioc.
De această dată micuțele handbaliste din Bocșa au îmbrăcat haine noi datorită părinților Alina Botezan, Raluca Biște și firmei Zecador, antrenorul și inițiatorul proiectului Golden Kids Bocșa,  Bogdan Ionuț Bosioc mulțumindu-le pe această cale.

Îmbrăcate în noile tricouri inscripționate cu însemnele clubului Golden Kids, bocșencele le-au ținut piept mult mai experimentatelor fete pregătite de Doamna Lucia Moruț și au luptat pentru aceasta de la egal la egal pentru a obține victoria. Pregătirea fizică din vacanța de iarnă și experiența jocurilor de pregătire s-a văzut în teren și pe tabela de marcaj, reușind să înscrie 11 goluri, față de două, cât au reușit în primul lor meci disputat în compania fetelor de la Traian Vuia. Un lucru important este faptul că jucătoarele pregătite de Bogdan Ionuț Bosioc s-au obișnuit să paseze mai mult, să deschidă jocul, să tragă la poartă și să nu paseze toate mingile la Bianca Pal pentru a finaliza. O îmbunătățire s-a văzut și în apărare, reușind să blocheze câteva atacuri ale reșițencelor. Andreea Boda a continuat jocul bun din poartă făcut și până acum, în partea a doua a jocului reușind să închidă poarta.

Și de data aceasta, chiar dacă scorul nu este important fiind doar un meci de pregătire, reșițencele antrenate de Lucia Moruț au obținut victoria cu 21-11. Totuși mai este mult de muncit, după cum declară și antrenorul Bogdan Ionuț Bosioc deocamdată acesta e nivelul fetelor de la Golden Kids Bocșa.

„Meciul de verificare de astăzi a fost primul meci cu noile tricouri ale echipei. Pe această cale vreau sa mulțumesc părințiilor Alina Botezan, Raluca Biște și firmei Zecador ca au ajutat la procurarea acestor tricouri de joc. Vreau sa îmi felicit fetele pentru efortul depus. S-a văzut că și-au dorit victoria, dar acesta ne este nivelul ținând cont de faptul că facem doar două antrenamente pe săptămâna. Am remarcat faptul că cele care au fost prezente la antrenamentele de alegare, menite să le crească rezistența, de pe  stadionul Metalul din Bocșa din perioada vacanței de iarnă au rezistat  ritmului impus de adversarele noastre, de asemenea remarc faptul că au început să marcheze și jucătoare care până acum nu făceau asta și că încearcă să paseze mai mult intre ele, nu doar să o caute pe Bianca Pal să finalizeze. Vreau să mulțumesc Doamnei Lucia Moruț pentru invitație, părințiilor care și-au rupt din timpul și bugetul lor să asigure transportul și fotoreporterului din Bocșa, Claudiu Mureșan, care ne este alături de câte ori poate.” A declarat Bogdan Ionuț Bosioc, antrenorul Golden Kids Bocșa.

 

După cum am observat bocșencele, probabil și din cauza emoțiilor, întră puțin mai greu în joc, prima parte a meciului aducând cele mai multe goluri pentru  adversare, după care ascultând indicațiile antrenorului, prinzând mai mult curaj să atace poarta și să paseze între ele reușesc să marcheze și să nu mai primească atât de multe goluri.

Preluare de pe pagina oficiala metalulbocsa.

Vezi restul fotografiilor si citeste mai multe materiale de acelasi autor accesand link-ul urmator:https://metalulbocsa.wordpress.com/2016/01/28/foto-video-golden-kids-primul-meci-in-haine-noi/

Comentarii

comentarii