Fumători, conform noilor legi, de azi nu mai aveți voie cu țigara în:

fumatul interzisComisia Europeană a anunţat înăsprirea legilor împotriva fumătorilor. Astfel, de la 1 ianuarie va fi interzis fumatul în taxi, maşini tigarede serviciu, parcuri pentru copii şi universităţi din toate ţările din comunitate.

Amenda pentru cei care încalcă legea va ajunge până la 5.000 de lei . Autorităţile de la Bruxelles vor să reducă şi numărul aromelor folosite pentru ţigări.
Actele normative recente adoptate le nivelul UE, care se aplică automat şi ţării noastre sunt Directiva 12/2010/ a Consiliului UE din 16 februarie 2010, de modificare a Directivelor 92/79/CEE, 92/80/CEE și 95/59/CE privind structura și nivelurile accizelor aplicate tutunului prelucrat și a Directivei 2008/118/CE; Directiva 64/2011/ a Consiliului UE din 21 iunie 2011, privind structura și ratele accizelor aplicate tutunului prelucrat; Directiva 9/ 2012/a Comisiei UE din 7 martie 2012, de modificare a anexei I la Directiva 2001/37/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind apropierea actelor cu putere de lege și actelor administrative ale statelor membre.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “Fumători, conform noilor legi, de azi nu mai aveți voie cu țigara în:

  1. Dacii… imi place cum gandesti… asa am gandit si eu cand am contraatacat toate mizeriile aparute in mass-media. Din nefericire pe mine ma citesc 1000-1500 de oameni pe zi, insa la Antena si ProTV se uita milioane de oameni. Unii nici nu stiu sa caute pe net. Initial m-am gandit si eu sa sar sa fac scandal… si am facut ce am putut. Se incearca realizarea unei asociatii a importatorilor de tigari electronice… insa nu s-a reusit pana acum, din ce am auzit. Sunt multi „nestiutori” si in acest business, ca sa nu-i numesc altfel. Daca se va reusi, va fi mai bine pentru noi, clubul aburitorilor… pentru ca vor exista magazine mai sigure, bani pentru publicitate… si more POWER. Pana atunci nu ne ramane decat sa fim „leaderi” de opinie pe cate un site… sau forum si sa speram ca ne vor citi cat mai multi oameni si vor transmite mai departe adevarul. Nu stii cu cati oameni am discutat, oameni care se temeau sa-ti cumpere tigari electronica din cauza bateriei explodate in USA. Daca inainte nu stiau ce e o tigara electronica, acum multi stiu ca e ceva periculos.

  2. Pai nu-i bai. Cine are cap se lasa de tigarile normale si trece la tigari electronice, E-SMOKE. E mai ieftin, mai sanatos, nu pute si are acelasi efect. E defapt cel mai folositor pas de trecere în a deveni nefumator.

Comments are closed.