Galerie Foto Pisicuțe, îngerași, cowboy, dar și vampiri și fantome alături de Liviu Hodor & Mona la Bamboo Reșița

IMGP5476Surprizele se ţin lanţ la Bamboo Social Club şi iată că organizatorii au pregătit o seară specială de Halloween cu măşti costumaţii care mai de care mai ciudate. Barmanii și ospatari – nu au scăpat nici ei ocazia de a se masca şi au luat o înfăţişare specială: de la Îngeraşii, cowboy, pisicuţe şi multe altele și până la temuții vampiri și vampiriţe.
Nu au lipsit nici dovlecii ce au fost prezenți pe bar, pe mese sau în fiecare colț al sălii pline-ochi cu tineri și tinere.
Ca seara să fie la cote maxime, pe scena au urcat Liviu Hodor & Mona cu un recital de zile mari și o frumoasă prezență scenică. Dovada că este așa a fost oferită de publicul care i-au aplaudat pe amândoi de la primul și până la ultimul moment. De mare efect a fost mai ales prestaţia artistei – mai ales mişcările acrobatice.
Fără fițe și nazuri, Mona a susţinut şi o adevărată ședință foto cu toţi fanii ei, nu a refuzat pe absolut nimeni.
Bamboo Social Club pregăteşte o lună de foc pentru noiembrie. Nici un week-end nu va scăpa nemarcat ca la carte: pe scenă vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului. La o spicuire sumară putem aminti aici pe Skizzo Skillz în 8 noiembrie, în 15- ALEX VELEA, pe 22 noiembrie – PROCONSUL iar pe 22- NICOLA FASANO oficial DJ OF PITBULL.
Citind programul, suntem curioși cine va lipsi la apelul de la Bamboo Reșița.
Nu uitați, vă puteți căuta fotografia în fotogaleria de mai jos, trimiteți un mai la adresa office@infocs.ro ne scrieti numarul fotografiei si noi va trimitem originalul prin e-mail.

Comentarii

comentarii